tirsdag 10. august 2010

Velfortjent!

Da har kvelden og roen senket seg i det (enn så lenge..) brune huset på Fjeld. Mor tar en (eller to..) kokosbolle(r) som en liten belønning til seg selv. I dag har jeg gjort mye! Er egentlig ganske fornøyd med meg selv nå. Kjørt to hengerlass på gjennvinninga og rydda masse ute. Tungt arbeid må vite! Også spadde jeg mer grus. Er en liten haug igjen. I dag som i går- SOLA kom etter lunsj. Deeeeilig! Har vært ute hele dagen, og i dag tidlig trodde vi faktisk det skulle bli regn.... (eneste forklaring er at jeg er ute og jobber vel ..... )
.. men, det ble varmt og kjempefint! (selv om storebror trodde det begynte å snø, da det dryssa masse små frø fra trærne i sta... "se mamma, det snør! Nå blir det vinter!".. hehe...) Minsten fikk en liten høneblund i vogna sammen med den kjære bamsen sin. Gutta har kosa seg med sølevann og steiner... Deilig å se på bildet å vite at den gamle terrassen og trappa er på dynga! Hah! I dag skal jeg finne puta tidlig. Jeg har det med å rote meg bort i bloggverden når jeg først begynner... og kommer meg jo aldri i seng. Morgenfuglene gjør jo at man bare MÅÅÅ stå opp tidlig neste morgen :) Flaks for dem at de er så søte ;) Nå lurer jeg på om jeg skal spise meg kvalm på en bolle til... og så stikke i dusjen...

2 kommentarer:

  1. Guri du er flink! Lurte på å sveive innom deg med vogna i sta, men lillemann var så trøtt at jeg skyndte meg hjem. Liksom litt krise om han tar seg en lur 17.45... Kan snakkes en annen dag kanskje?

    SvarSlett

mine layouter..