søndag 1. august 2010

barkebiller del 2 ...

Jeg føler meg innsmurt med biller og dyr akkurat nå ... Jeg er litt sliten i dag egentlig, og hadde jeg lagt meg ned på sofaen hadde jeg bare sovna - så derfor : Ut og på med arbeidshanskene! Det kom en til tassende, som ikke hadde hjerte til å la meg og billene jobbe alene... Vi fikk stablet hele den digre haugen med ved inn i garasjen. Ryddet plass til det i et lite hjørne .. (resten av garasjen egner seg ikke til å bloggifiseres! Ikke ennå i allefall...) Det ble masse ut av det! Er ganske mange kubber som ligger bak garasjen også, men det får vi ta senere. Nå ble det kaldt ute også! Tragisk sommertemperatur egentlig... Vært ganske så vekslende i dag og. Hatt det kjempegøy i bursdag også. Spist pølse og romskipkake og lekt og kosa oss. Lillegutt har ikke sovet på dagen på to dager, så i dag sovna han ganske kjapt. (har jo ikke tid når det skjer så mye spennende må vite...)
Her er grønnsakene jeg kjøpte på Ikea i går. Ganske så fine :) Så nå ligger det en tomat her, et speilegg der og litt salatblader og en salamipølse på stuegulvet mitt... :) Tror jeg snart tar kvelden. Har gjort nok arbeid for i kveld! Kjenner jeg gutta mine, våkner de nok før fugla i mårra også. God natt!

2 kommentarer:

  1. oi her var det helt nytt å komme inn, kjente meg ikke igjen på bloggen din med en gang ;) Men fint!

    Deilig å ha all veden i hus, jeg har heldigvis en del igjen fra i fjor, så det bør vel holde ;)

    SvarSlett
  2. Hmmm, har de skifta oppsett altså, det var jo dumt, særlig hvis man er veldig fornøyd med det man har. Jeg synes egentlig dette også var fint, det var bare litt nytt når man kom inn på siden. Hvitt kan være stilrent og fint det også. Men jeg synes kanskje det ble litt mye med de store fuglene på siden. Hvis du skulle hatt mønster kunne jeg kanskje tenkt meg noe som er mindre. De fuglene "stjeler" liksom øyet litt...

    SvarSlett

mine layouter..