lørdag 7. august 2010

.. bak garasjen der veks det bringebær...

"røde bringebær, søte bringebær..." Faktisk en del bringebærbusker litt rundt på tomta vår. Og en stikkelsbærbusk også. I dag har vi tatt vekk en del busk og kratt og klipt ned gress bak garasjen. Siden vi tok ned noen trær her i fjor, er det blitt liggende mye kvist, som det har vært mye jobb med. Det gror jo igjen før man rekker snu seg.. Plukket en barnehånd bær som storebror spiste. Lillemann ville ikke ha ... (Nå fikk vi vekk så mye skau at man kommer til de søte bærene :) ...)
Det er ganske mye han ikke vil. Som å sove en dupp i senga si om dagen for eksempel. Siden han egentlig er ganske så klar for det, så bestemte mamma seg for at mini SKULLE sove! Vi tuslet tur i vogna, og tilslutt kom faktisk Ole Lukkøye. Deilig å ligge der i bare bleia og lufte de små tærne,tenker jeg ...
Jeg har jo "skrytt" en gang av at jeg skulle blogge litt om scrapping ... ikke nevneverdig mye har det blitt......... men, nå er jeg i gang igjen! Denne lagde jeg nå. Kjapp og grei. Det som tok tid var å klippe ut alle de små lappene... Tenkte at jeg MÅTTE lage en sånn side nå, før det går i glemmeboka. Kan hende jeg slenger på noe mer på den, men ikke akkurat for øyeblikket. Men, det er jo så gøy å ha til senere! Skal lage en sånn til storebror også. God natt på alle! Da finner jeg køya snart.... :-)

1 kommentar:

  1. Du er så utrolig flink. Likte veldig godt den scrappe siden om K sine ord : )))

    SvarSlett

mine layouter..