tirsdag 17. april 2012

middagstips...

Det er noen ganger håpløst å komme på gode ideer til middag... Man blir lei de samme tingene hele tida også, syns jeg... men, føler jeg lissom må ha sunn middag hver dag, med innslag av grønt og slikt. I dag ble det en enkel, men likevel god middag; stekt ris! Hadde ris fra i går, og slang oppi erter, litt skinke og en boks mais... rørte ut to egg med litt soyasaus, og helte det i midten av panna... rørte litt rundt, og blandet godt, pluss litt pepper. Jeg og storebror spiser en pynt med basilikum også ;) han kan spørre etter basilikum sånn helt plutselig.. syns det er godt! :) I dag var begge gutta enige : "mamma, detta var kjempegodt! Jeg liker erter jeg!" ... skjønne prinsene til mamsen sin ... Nå sitter jeg og venter på Extratrekninga ... hadde jaggu gjort seg med litt ekstra pæng inn på kontoen altsååå!! Ha en fin kveld :D Later ..... !

3 kommentarer:

 1. Mmmm det så godt ut altså:) Må helt klart prøves.
  Så flink du har vært på treff i helgen da...jeg er helt imponert over at dere klarer å produsere. Jeg hadde antagelig sitti å sett meg rundt i 2 dager ;)

  Ha en fin uke og takk for kosleig hilsen og skryt:)


  Tudelu midt i natten fra Nina :)

  SvarSlett
 2. Oi, unger som liker erter? Ikke værst ;)
  Men det så jo knallgodt ut, så jeg skjønner jo at de likte det! Greit og enkelt. Enig at det er vanskelig innimellom å "finne" på mat. Av og til lager jeg noe godt, men så glemmer jeg jo av at jeg har laget det til å lage det igjen. Tror jeg må begynne å ta notater... ;)

  SvarSlett
 3. Du kan få komme hit å lage mat...

  SvarSlett

mine layouter..