søndag 8. april 2012

Dagens oppdatering... I dag fikk vi besøk av onkel, som kom på lunsj til oss... så bar det avgårde på hytta til mormor og morfar. Kos med quiz, godis, latter, god mat og hyttestemning! Sånne quizbøker blir alltid tatt fram på hytta, og vi ler så fælt... jeg er bare suuuperdårlig på diverse spørsmål, men ikke fritt for at det blir artig! Mini er ganske lik meg også. Bare se på disse grimasetøysekoppene... han har snakketøyet i orden, er litt klumsete og veeeeldig spørrende. 3,5 åringer lurer på mye de!
På vei hjem, møtte vi en storfævvel på veien... tror det var en "tetrao urogallus" ..... eller en tiur ..(knis... google er fine ting....hihihi)  Flotte dyr! Litt for kjapp til at vi fikk et bilde, men hestehoven i den digre sandhaugen sto stille ... ;)  Var så utrolig stilig at de sto sånn alene i den diiiigre haugen ...  En fridag igjen nå før uka er i gang igjen, og ikke lenge til jeg skal på scrappetreff.... Blitt dååårlig med scrapping i det siste nå. Får håpe det blir noe til helga :) Ha en fin 2. påskedag! :D

1 kommentar:

  1. Så skjønne hestehov da midt i sandhaugen :)
    Hehe, kjenner til det med skarvlebøtte forresten...har hatt niesa vår på besøk en uke og jeg tror hun skravla mer på en uke en begge mine på 1 mnd, hihi ;)
    Takk for koselig kommentar og ha en strålende uke:)

    SvarSlett

mine layouter..