søndag 29. april 2012

Loppisfunn og andre sysler

 Det er så fantastisk deilig når sola skinner fra knallblå himmel hele dagen og sola varmer skikkelig!! Vi har vært ute i hele dag.. kjenner jeg har fått mye sol. Litt uvant egentlig, siden vi har hatt så mye regn og grått i det siste. Har til og med fått farge i dag :)
 Etter lunsj gikk vi opp til prestegården der det var loppemarked. Der fikk vi faktisk med oss litt smått. Gratis kopper utenfor, og vi fant en bestemorkopp til mormor og en litt morsom en til morfar, som minsten valgte ut. De skal få dem i mårra :)
 Jeg fikk med meg noen lysestaker i messing. Tenkte prøve å spraylakke dem, og det funka fint! Bare at jeg har bittelitt igjen, men da gikk den tom gitt.... -men, så mye finere de ble i hvite!
 Jeg har tatt ned det sorte speilet i gangen og fått malt det hvitt i dag også. Ble så fint!
... ja, også fikk vi vaska bilen. Gutta erta meg med "ærta bærta buse!", for å se om jeg spruta litt med vannslangen. Stas!! Bilen ble ren, og gutta varme. Også snudde jeg meg, og da så lillebror slik ut !! *ler* Vet ikke hva han beskytter seg mot, jeg...  men, søt var`n ... Bøtteknotten og vi andre hilser og ønsker good uke!! Jeg skal jobbe heeeeeeeeeeeeeeele uka, pluss helga ... så det er bare å lade opp!
Later!!!

1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    SvarSlett

mine layouter..