søndag 23. januar 2011

kosefaktor

I dag (altså lørdag... nå er det jo blitt søndag alt gitt...) Fikk jeg hinka meg inn på en butikk på senteret hos oss og kjøpt en kosekjole :) syns de er så fine! Selvfølgelig ikke den fargen igjen som jeg ville ha.... men, sånn er det når man er forsent ute... Var forresten ikke det gøyeste -sånn å gå på shopping med krykker! Følte meg litt som en elefant i glasshus.... Men, gutta henta meg da de var ferdige i butikken, så det gikk bra fort da ...
Storebror koser med pusen! :) Blir litt sofaslækking for tida. Rører meg jo nå og da, men alt blir så vanskelig og litt vondt. Har bunkret opp litt lesestoff ved siden av meg. Enda bedre hadde det vært om jeg hadde en liten pc jeg kunne tatt med meg på sofaen ....... *ønske seg til bursdag* Nå skal jeg køye. Når vi står opp er det juletrefest som står på planen! :-) Ha en fin søndag!

2 kommentarer:

  1. Ååååååå så fin kosekjole da :) Kjøpte meg en nesten lik sist helg på B-young,faktisk i lyseblå, men din var litt søtere med volanger på da.

    Fortsatt god bedring og ha en fin søndag :)

    Tudelu fra Nina :)

    SvarSlett
  2. Åååå...så fiiin/søøøt den kjolen din er :) Sånn èn vil jeg ha også ;p Hvor kjøpte du den? (butikk/pris?) Håper du snart er kvitt gipsen forts. Go`bedring Sunshine <3 Klemmer fra Lizzie :)

    SvarSlett

mine layouter..