tirsdag 18. januar 2011

Drømme og planlegge

Nå som jeg ikke får gjort annet enn å ligge hjemme å drømme om shopping, får jeg enda mer lyst enn før til å løpe rundt å få tak i alt jeg ønsker meg... Badet nede er ikke helt ferdig, og jeg har en plan om mer oppbevaring og benkeplass. Gutta trenger større kommoder, så jeg har tenkt de skal få det, og sette de Malm-kommodene nede ved vaskemaskinen og skittentøyet, så får jeg mer lagringsplass der.. Skal ha meg en kurv til å ha doruller i nede også, siden doen vår nede endelig funker igjen :)
Nytt teppe under stuebordet står også på lista. Nå har jeg grunnet den brune sjenken min, men rakk jo ikke mer enn det før tåa brakk og hverdagen kjapt endret seg .... Utrolig så lammet man blir av å ha en fot i gips! Planen er at den skal bli hvit .. Hadde faktisk tenkt å klare få den ferdig før mannen kom heim, men det skar seg jo. Han syntes ikke det var superkult at jeg hadde malt den....men, jeg skal vise ham at den blir fin som ferdig jeg! Nå er den jo bare halvferdig og ikke fin! Nå ligger jeg bare her hjemme og ser på alt jeg vil endre på.... sukk.... Ha en fin uke! Hilsen klumpfot ..

1 kommentar:

  1. Stakkar, var det storetåa du tok... Skal se om jeg har noen gamle blader og pocketbøker til deg! Godt å ha noe å lese eller se på mens man tar livet med ro...

    SvarSlett

mine layouter..