tirsdag 28. desember 2010

ønsker ...

... det er egentlig mye rart jeg ønsker meg altså! Men, sånn å gå rundt i sånne dillebutikker med ei venninne er veeeeeldig "ønskebringende"...! Jeg fikk gavekort på Black Design av min snille bror til jul. Kan tenke meg jeg klarer bruke opp det lett... Disse koppene og skålene med tekst er jo så søte!
Disse her også ... innmari søte hjerteform-asjetter... I dag koste jeg meg med Foreldre og Barn på sofaen, mens Istid gikk på tv`n, og barna var i barnehagen og koste seg! Har vært litt lenge hjemme, så barnehagen var savnet :) Glad de trives! Senere møtte jeg ei venninne jeg ser altfor sjelden. Vi tok en kaffe og myste litt i butikker... :) I morgen er det min tur til å ta en tur på jobb igjen, og juleferien er slutt. Deilig nå er jo at trafikken er rolig da, og at dagene ikke er like lange denne uka. Ha en superduper uke! (sender en tanke eller to til foreldra mine også, som er på laaangt varmere breddegrader enn her på -20 blå bygda..... sukke...) Later!!

1 kommentar:

  1. Heldig og greit med gavekort, så kan du kjøpe deg noe du virkelig vil ha, og ikke noe du halvveis vil ha ;) Black Design har jo så mye fint også!

    Godt du har kosa deg med alenetid og venninnetid :)

    SvarSlett

mine layouter..