mandag 24. mai 2010

grill,haggel og elgebæsj...

Litt kort oppsummert.... Bildet over viser at vi bor i et land med vekslende vær... Akkurat da vi hadde tent opp grillen, kom det. Ikke bare få dråper og litt lett yr - neida!! Det ramla ned og haggelspruten sto på tvers! Minutter før det kosa vi oss ute i sola.... og rett etterpå kom faktisk sola igjen. Da fikk vi varme på grillen igjen, og det var en superfin ettermiddag ute i sola! Deilig med god grillmat ute og glade barn :) Aleksander prøvde seg litt på egenhånd med å sykle litt uten støttehjul. Må si det kom litt overraskende på, da vi plutselig så han kom i stor fart ut fra garasjen og tråkket helt alene noen meter! Som han sa "trenger ikke hjelp jeg.."
Vi var en kort tur på hytta på lørdag. Elgen hadde vært fler steder der så vi... masse æææsj, i følge Kristoffer... Vi var nede ved vannet og kasta stein og kongler i vannet, og så på båtene... Det var i allefall bedre å være ute, enn inne i hytta! Der var det kaldt og rått etter vinteren...
Aleksandersen har fått det for seg at det er mye lettere å bare skvette ute når han må. Er jo greit å ordne opp sjøl da.... Har tatt masse bilder med nye mobilen, og de blir superbra! Skikkelig bra kvalitet! Nå skal vi en tur ut...Lurer på om vi ikke tar en utflukt til Urskog Fort, jeg... God pinsemandag!!

1 kommentar:

  1. For en fin og begivenhetsrik da :)

    //og en såpeboblemaskin, der er jo bursdagsgaven til småtten klar ;) Mulig det er mest morro for tante, men....

    SvarSlett

mine layouter..