onsdag 12. august 2009

Ahus, Ikea og lokalavisa...
.. for å oppsummere kort! Mandag var jeg på Ahus for å donere bort litt av mitt "sjeldne" blod.... i går ble det spontant en Ikeatur (som ender opp med at jeg handler mer enn om det hadde vært planlagt sikkert..) vi fikk jo gullvisa`n tel han far, så da var det jo bare å dure avgårde! Pluss at lokalavisa var hjemme her for å lage en artikkel om jobben til gubben. Artig! Også fikk jeg trimmet litt på efta`n da jeg sykla bort for å hente storebror. I dag var det jobb igjen. Jeg skrev faktisk et langt innlegg i går, men ikke noe ble lagra (bare første setningen...) håper det går bedre i dag .. *hrrmmf* Var så innmari mye folk på Ikea i går. Pleier jo å være sånn passe normalt midt på dagen, men i går var alle verdens studenter innom... med deres familier og familiens venner, og kjente av dem igjen. Minst! Og jaggu finnes det frekke voksne! Jeg prøver å lære opp mine barn, noe jeg er lært opp til selv, og det er å oppføre seg ute blant folk. Makan... sure kvinnfolk og røsker unna vogner og ikke akkurat koster på seg så mye som et unnskyld....-for de skal fram!! Altså. Kan ikke være helt apekatt og eier av verden når halve verden er samla på en plass... men, vi fikk nå handla littegrann vi. Søtt bord og to stoler til rommet til lillemann, pluss litt til gardinstoff (som mormor må hjelpe til å sy...) en lampe og rammer. Fikk litt hyller og en plante, kurv og annet rask også.. Ville bytte ut plastkassa i stua med en fletta kurv. Ser litt bedre ut. (til å ha leker i..)Lurer på å spraye den i farge som går i samme stil som møblene... I dag ble en lang dag. Måtte levere og hente gutta i barnehagen. Rakk akkurat å hente dem 2 min før stengetid... *stresse* Ulykke på veien, så det ble litt hinder av det. Kjenner jeg gruer meg til kjøring i kø fram og tilbake... lille mr desibel har grått endel. Liker IKKE at jeg går... og hyler litt av sinne nå og da. Var en happy gutt da jeg kom! Pappa var ikke grei nok da vi var hjemme og jeg skulle lage mat, nei. MAAAMMMAAA.... stas med en sånn "borrelåsgutt" som henger fast.... Nå er det snart natta på meg også.. Tung i kropp og hode! Hejdå :)

1 kommentar:

  1. Hei Monica. Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min. Er så hyggelig å høre at jeg kan være til inspirasjon for anre :-) Det varmer!
    Du spør hva jeg har brukt for å feste håndtaket til lokket på glasset. Vel, jeg anbefaler å ta en tur innom Panduro og kjøpe Panokitt Quick lim. Det sitter som rakk'ern og tørker fort. Lykke til!

    Klem fra Anita

    SvarSlett

mine layouter..