mandag 28. desember 2015

God jul!

 I år ble det første julaften jeg ikke skulle feire med småprinsene. I går fikk jeg dem hjem igjen og feira da julaften med dem og familien vår. DA kom julestemninga. Sammen med snøen også! Det har kommet nok til at vi fikk testa rompeakebrettene i dag, og basa litt i noen snøhauger. Herlig! Håper det kommer mer og at den blir liggende! I dag kom den skikkelige 1 juledags stemninga til meg. Deilige late morgen. Bygging av lego og leking med leker vi fikk i går. Den skikkelige julefølelsen kommer bare med ungene i hus! I morgen tar vi en tur på kino og ser Flåklypa. Enda mer kos!
Ble så fornøyd med pepperkakehuset vårt i år. Eget design! Neste år skal vi gå for større, med både vinduer og dører :) Vi malte på litt rød farge også, så det ble litt låveaktig. Ikke lett å se, men man må bare prøve seg fram på nye prosjekter.
Vi skal fortsette å kose oss helt til skolen begynner. Ute på terassen står det noe "isprosjekter", og vi skal lage pippip-mat, i morgen kanskje. Deilig å ha tid! Noe rydding i klær står også på planen. Når man ikke bretter sammen og rydder vekk i samme tempo som man vasker klær ... ja, da hoper det seg opp!
God kveld og natt, og fin fin romjul! ;D  Later!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

mine layouter..