lørdag 7. november 2015

Er du takknemlig?

 Jeg er takknemlig for livet jeg har og ikke minst ungene mine og kjæresten. Takknemlig for alle vennene mine og for at jeg har det som jeg trenger i livet. Takknemlig for at vi er friske og for at ungene mine lærer og viser takknemlighet de også. Så når du møter "surpomper" (jeg møter mange av dem hele tida..) så vit at de ikke er like glade, friske og lykkelige som de som er takknemlige!
Det er ikke lett å skru av negative følelser, som skuffelser, bitterhet og vanskelige tanker. Mye sitter i hodet, og ofte kan ting være vanskelig selv om man prøver og ikke la det ta overhånd. Da er det også lett at små ting og irritasjoner i hverdagen får mye mer fokus.
Jeg er utrolig takknemlig for de fine vennene mine. Alle sliter med noe, og alle møte nå og da motstand og ting man må jobbe med. Jeg er så glad jeg har mange å ringe til. Noen er lettere å prate med og forstår meg godt, mens andre er flinke til å se ting fra en annen side, som gjør at det får meg til å tenke på en annen måte. Alle er like mye verdt! Jeg har alltid lært ungene mine å prate om ting. Vi er en snakkesalig familie. Ser at minsten er mest lik meg. Vi skravler ofte på inn-og utpust :P Men, ungene lærer og jeg er glad de spør. Håper de fortsetter å være åpne om ting.

Nå har vi nok en helg fylt med planer. Helg nr 2 med fotballcup! Det er størsten sin tur nå. Heldigvis skal vi ikke møte før kl 13, så da fikk vi puste ut litt på mårran. Og sånne stunder som i dag lever jeg lenge på, da mini kom inn i senga klokka sju og måtte fortelle om drømmen han hadde.. og andre spørsmål. Kosa oss vi da :) Vi har bedt oss på middag til mormor og morfar i morgen. Mannen er ikke hjemme, så da stikker bare jeg og gutta. Takknemlig for at foreldrene mine er friske og hjelper til med gutta også! Nå må jeg hoppe i dusjen, og noen må finne fram fotballdrakta. Klar for ny dag! Sola titter fram også! YEY! Gleder oss til å treffe venner :o)

Ha en fin lørdag og helg, og husk å tenke på ting du er takknemlig for! Later! (som ofte blir veldig "later", for blogging er ikke jeg den beste på for tida...) ;)

klem Monika


1 kommentar:

  1. Mose klem på deg å.. Sånn surpumper dukker opp som paddehatter, vi får bare lære å tråkke over dem. Love you

    SvarSlett

mine layouter..