lørdag 8. desember 2012

Pepperkakedagen!

 Det er deilig å ta på ullsokka, kosedressen og fyre i peisen i helgene. Starte en rolig morgen. Riktignok tidlig i dag, men man får gjort noe da! Gutta kosa seg videre i senga mi, mens jeg sto opp. Fått en liten kink i ryggen, så jeg klarte ikke sove lengre. Prøver være forsiktig så jeg ikke plutselig står der i vinkel....  Gåtr bra enn så lenge..
 I dag var det pepperkakebaking som sto på plan. Gutta var kjempeflinke og kakene var gode! Så fremgang på minsten fra i fjor. Da var ikke dette det letteste for ham, og han så mye som smakte ikke på en smule... i år snek han til seg både litt deig og ferdig pepperkake!
 Vi var på butikken i dag og dro innom julemarked på vei tilbake. Koselig med fyr på bål, julenek og masse fint til salgs! Vi fikk oss noen lapper (sveler) i grisehuset før vi dro hjem. Det var kaldt!
Det har vært fint vær, men litt kaldt å være ute lenge.. Vi har kosa oss inne med fyr i peisen, lek, vask av klær og synging av julesanger - som minsten står for :) I mårra drar vi på kino og ser Reisen til Julestjernen, tenkte vi .... God lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

mine layouter..