søndag 16. september 2012

Høsten er her ..

 Bloggtørke her om dagen ... Ting tar tid, og ukene flyr. Ei uke siden vi var på vei hjem fra Danmark etter fotballcup i Skagen med jobben.(.. som var veldig gøy, men gjør at man blir litt sliten... ) Denne uka har gått superfort, med foreldremøter og diverse... I går tok jeg med gutta på shopping. De måtte ha høstsko, og i dag testa vi dem på tur i skogen! Jeg shoppa ikke bare sko.... fant noen fine puter og litt annet stæsj til meg... kortet brant i lommeboka...*kremt*  - men, sånn er litt terapi, sant?!
 .. på veien i dag møtte vi en tresker som sto alene på jordet. Vi måtte bort å titte...
 Lillemann blir liten ved siden av noe sånt maskinutstyr. Selv mener han at han er stor - og det er han jo! Selv om mor syns str 30 i høstsko er mye ... I butikken i går; "men, jeg er ikke tredve, jeg er fiiile ål!" Snart skal vi i kirka å hente 4 års boka også. Stas!
Deilig med tur i skogen i dag :D gutta gikk dit de følte for og vi fant så masse fint! Og mye mygg...... Jeg har to superflinke gutter som elsker å være ute og er flinke til å gå langt. Nå er det fyr i peisen og tegnefilm her .... Snart må vi vel ha i oss litt mat før vi skal i kirka .... :o) ha en god søndag!!

1 kommentar:

  1. Bare glad jeg ikke skal skifte dekk på de dooningene... Husk å holde på varmen

    SvarSlett

mine layouter..