fredag 1. juni 2012

Feber, streik og jobbehelg ...

 Dagene er litt slitsomme om dagen ... Ikke akkurat optimalt å ha med gutta på jobb, men i går måtte jeg bare.. Man blir jo bare sliten! Men, ellers går det jo .... greit de ble med da, for hvem ellers skulle fortalt tollvesen-kara (som er på kurs) at det ikke er lov å drikke av tuten på melkekartongen?!?!? Og i tillegg fortelle dem at de hadde søla litt på gulvet.......  (fniiise...)
 Jeg var jo på loppemarked her for en tid tilbake og fikk jo som sagt kjøpt messinglysestaker. Se så fine de ble da jeg sprayet dem hvite! :D
I går kjørte jeg gutta bort til venninna mi (som også har to gutter) og de fikk sove der i natt og være der i dag. Jeg var ikke i form i går, og fant ut at jeg faktisk hadde feber.... :( Jeg klarte komme meg på jobb i dag til klokka sju, men holdt ikke ut lengre enn til eleve. Da var kroppen kaldsvett, skjelven og vond. Fikk kommet meg hjem og sovet fra ett til fire... så deilig! Gutta har kosa seg masse i dag. De var i skogen, hoppa trampoline, spiste pannekaker og bada i badekaret!! Jeg har masse fine venner :D takk så masse Ann-Katrin!!! (og takk for det fine bildet du tok av dem!) Setter stooor pris på all hjelp! I mårra må jeg jobbe, så jeg tar med gutta på jobb, også henter mamma og pappa dem der og drar på hytta. Håper formen kommer seg. Heldigvis får jeg ha gutta litt i bhg til uka! Jippi! Det hjelper på... Ønsker alle en fin helg! Nå må jeg komme meg i seng, så jeg orker å stå opp i mårra :)

1 kommentar:

  1. Hei du gamlenaboen :) Fant bloggen din via FB. Ikke noe artig å være syk... Håper det går fort over og at du snart får gutta dine i bhg igjen :)

    SvarSlett

mine layouter..