fredag 28. oktober 2011

.. åh,kjære bloggtørke ....

Den bloggen er kanskje ikke mest oppdatert for tida.... men, skit.... Det skjer innimellom så mye at det bare ikke blir noe av. Man må faktisk sette av litt tid... Det nyeste på fronten nå er min nye BIL, som jeg kaller gliset :) så NÅ er den gamle historie ... (jeg la ut et innlegg i sommer om den, men jaggu holdt den ikke litt lengre gitt...) Nå var det på håret den ikke ramla fra hverandre, så nå er det sååå deilig å kjøre rundt i en som ikke bråker og som har fænsy utstyr og greier (.. ja, elektriske vinduer og koppeholder, må jeg si er bra fancy, for en som ikke er vant med det!)
På mandager er lillegutt og meg på svømmetrening. Veldig gøy, og poden dukker hele hodet under vann uten problemer. Hetta sitter som støpt også! (jada, ALLE må visstnok ha badehette.. Den får i allefall bort hver eneste rynke! .. om det skulle være noen der, så blir de i allefall borte med den på....)
Middag er alltid et vrient tema. I dag ble det etter tips fra F&B, egenstekte og lagde kjøttboller, hjemmelaga potetmos, med salsa og tortillaschips.. (satt hos frisøren i dag og fikk en ny sveis igjen, og fikk endelig litt tid å lese Foreldre & Barn...) En litt avveksling fra standardrettene ble det i dag... I mårra tenkte jeg å lage pizzasnurrer! Man får lissom ikke nok av gode middagstips. Går litt lei, og får vel egentlig lyst å bare få noe sunt og godt servert innimellom... men, til gutta er blitt så store at de disker opp middagene alene til a mor, så får jeg vel være kokk enn så lenge... (men, de trenes opp allerede, og er veldig glade i å hjelpe til med å kokkelere!) Jeg har masse søte kollegaer, og fikk denne uka en supersøt gave fra hun ene.... Skal lage noen rundtstykker til helga, og legge ut bilder senere... tenkte jeg! Dessuten har jeg veldig lyst å prøve muffins med oransj topping på til helga, siden vi nærmer oss Halloween... Man får vel fylle opp ei bøtte med noe knask i år og, siden det alltid pleier komme skumle monstre på døra .... Ha en fin natt! Jeg har forresten fri nå, og koser meg med langhelg! Talas og ha en super helg! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

mine layouter..