lørdag 30. oktober 2010

en husmors kamp ....

... en hverdagskamp om å ha et ryddig og rent hjem.... Man prøver så iherdig å rydde, organisere, lage ordninger som håper å hjelpe til sånn at det kan forbli ryddig... men, akk...
Jeg er lei sko i massevis (ja, har planer om skoskap...) som slenges rundt i gangen. Skohylla vi har brukes ikke (ikke av alle i allefall..) i tillegg til at den fort blir full, med alle de skoene en familie på 4 fort får... Nå på denne tida, drar man gjerne inn masse søle og vann, og jeg tenkte denne skoplata var en grei sak sånn på de verste dagene. Nå gjelder det bare se om skoene havner der da! (ikke særlig irriterende å tråkke ut i gangen i våte flekker på gulvet...)
Skittentøysordninger har jeg prøvd meg på (ja, jeg har en stor dunk utenfor badet til å ha skittentøy oppi..) Kan ikke bestandig si den brukes flittig.... nedgangen til kjelleren er en fin plass...
Dette er ikke siste skrik på skittentøysfronten, nei, men faktisk klorestativet til katta.... Jeg prøver så godt jeg kan å plukke opp overalt, men hvorfor funker ikke skittentøysoppbevaringer og knagger?? Tips mottas med takk! (ja, har prøvd mas, men det blir bare mas...)
Ha en superduper helg!! :)

2 kommentarer:

 1. Hei Monica og takk for koselig innlegg:)
  Butiken på Grorud er utrolig skjønn, jeg har lyst til å plukke med meg minst en av hvert når jeg en skjelden gang stikker hodet innom(jeg stoler nemlig ikke på meg selv,for som mamma sier så her jeg nok,hehe(hun har ikke så lite hun heller da, men det snakker vi vist ikke om ;))
  Du tar opp en frustrasjon som gjelder mange av oss tror jeg, for jeg har iallefall akkurat samme problem. Hvorfor kan ikke det tøyet liksom helt naturlig bli lagt opp i en skittentøyskurv eller iallefall i nærheten av vaskemaskinen?? Å sko?jeg elsker de, men en kul og praktisk oppbevaring som faktisk sluker litt sko er jeg veeeldig på utkikk etter. Hehe, her ble det ikke så fryktelig masse råd akkurat, litt mere deling av frustrasjon, men skulle jeg komme over noen praktiske løsninger så lover jeg at de kommer tilå publiseres på bloggen min. Ønsker deg en koselig helg med eller uten våte sokker av å gå i gangen ;)

  9na :)

  SvarSlett
 2. Hehe, kleskurven er en kamp enten man er en eller fire. Skjønner jo at det hoper seg fortere opp, men det er et strev å starte på den uansett ;)

  SvarSlett

mine layouter..