søndag 31. oktober 2010

Deilige søndag, med innslag av monstre og knekkebrød...

Etter mye krangling fra ca kl fem....... duppet vi alle av igjen, etter å endelig ha fått minsten til å skjønne at vi ikke står opp i de tidene der på en søndag... Da det fortsatte med krangling på smågutta etter frokost, måtte vi bare ut. Det tikket inn en sms fra ei venninne, og vi tok med de fire gutta våre på fortet! Fler som måtte luftes! ;) Der ramla vi inn i en fest som skulle holdes... ikke ofte man kan spise lunsj ute i skogen, til rockemusikk! Gutta fikk nå iallefall kost seg masse og blitt deilige og møkkete ;) (ja, og mammaene fikk skravla og kost seg de og!)
Senere slang jeg sammen en bolle med knekkerbrøddeig.... Veldig enkelt!
.. og veldig godt! Minsten fikk smake litt, og sto og skreik "MEEEEER!!!" rett etterpå... Tenker jeg lager knekkebrød litt oftere nå. Superlett, sunt og godt! :)
Vi har tent noen lykter og fylt opp bøtta med noe grusomme godisgreier... Det ringte på døra en gang i kveld bare, og hadde jeg visst det, kunne de fått alt jeg hadde i bøtta... -men, sånn vet man jo aldri! Kan ikke risikere og ikke ha i allefall....... Så er helgen snart over igjen. Nå må jeg løpe en runde og plukke biler, leker og rydde vekk klær, og gjøre klar for morgendagen. Etter det blir det nok natta (hvis jeg klare å droppe Åndenes Makt....) Ha en fin natt uten for mye spøkegufs! ps: om noen lurer, så er kattestativet til puseladden ennå like fullt med klær. Tyder på at de jeg bor med ikke leser bloggen min så ofte trur eg .........

1 kommentar:

  1. Hehe, ler av katte/kles stativet ditt ;)
    Men det jeg egentlig lurte på var oppskriften til de knekkebrødene, så skrekkelig gode ut:)

    Ønsker deg en ritig fin uke :)

    9na:)

    SvarSlett

mine layouter..