lørdag 26. juni 2010

ENDELIG!!

Endelig er terrassen ny og ferdig! Den var skrudd opp i øs-pøs regnvær i går, men gubben syntes ikke den var fin nok, og måtte finpusse litt... så da var det bare å skru ned alle plankene på gelender igjen, og lage litt ekstra arbeid. Ja,ja .. men, så ble det faktisk mye finere nå da! Lik utseende som inngangsparti. Han har skrudd og sagd til den store medalje. Godt snekker`n bor oppi gata, sånn at når en vanlig mann står litt fast på ting, så kan han komme med råd og tips!
Vi ville ikke ha så veldig bred åpning mellom plankene, så det skjermer litt.. (og nå ser jeg jo at det er et par strekkodelapper jeg må fjerne, gitt.... hihihih)
Inngangsparti, og endelig plass til å pynte opp litt!

Mye jobb, og fremdeles mye jobb igjen, men nå begynner det å se litt bedre ut! Deilig! Huset skal jo ha den gråfargen som er flekket på veggen også. Tenker det nok blir synlig forskjell da. Nei, nå skal jeg vaske over gulvene før jeg tar kvelden. I mårra får vi besøk og skal feire lillemann sin 2 års dag. Jeg skal prøve meg på min første bløtkake faktisk... Vi har kost oss ute i hele dag, og vi må si oss fornøyde med været denne første ferieuka vår da :) Håper på sol i mårra også! Ha en fin- fin helg videre!

2 kommentarer:

  1. Så flott! Me gleda oss te å komma på besøk i sommar og sjå forandringane i virkligheten :)

    SvarSlett
  2. Dette så jo bare utrolig koselig ut :)

    SvarSlett

mine layouter..