lørdag 19. mai 2012

17 mai, nye skilt og ti liv....

 Slenger bare inn et knippe med bilder, så jeg får blogga om alt på en gang ;) Prinsene og jeg hadde en kjempefin 17 mai :) tog, pølser, bolle, brus og is... og EN regnbyge rett før toget starta. Utrolig heldig med været! (skulle vel lagt ut bilde av de hvite buksene også, sånn etterpå, for de var artige i fargen!)
 Vi hadde masse sol også, og det var helt perfekt! Min store gutt og revene på avdelingen hans var rosaruss i år. Snakk om søte der de gikk med rosa russeluer :)
 Nå har jeg barnefri, og i dag har jeg jobba. Kun i dag - fri i mårra :D På vei hjem kjøpte jeg med meg den nye til Dum Dum. Sitter og hører på den nå... Bare lader opp litt i sofaen før jeg skal ordne litt rundt her. Deilig med ny musikk!
 Har lenge hatt lyst på  et skilt som er avlangt. Fant et fint et på Dorothea i går! Der har de forøvrig masse annet fint også ... og man kan glane seg bort i den butikken! Lækkert! Tenker det her skal få henge i gangen..
Da jeg skulle til kassa, gikk jeg forbi det her, og klarte ikke la det ligge ... det ropte på meg og hoppa rett og slett oppi posen før jeg fikk sukk for meg.... Passer bra her i heimen vaffal :o) .. får da håpe gutta syns jeg er en god mor ;) ... men, sticky floors og dirty ovens forekommer også! Ja, også happy kids da... :-)
Nå skal jeg få skrudd kroppen opp av sofaen og tatt en runde klesvask og lett ryddings her. Litt deilig å lande litt sånn etter en lang dag også da. Jeg må lissom "lade meg ut og opp" litt innimellom. Har fått en liten kommode av min bror i dag. Sto på trappa da jeg kom hjem. Så nå venter to maleoppdrag på meg! Må bare vente på litt bedre vær. Nå regner det litt :( men, til uka er det spådd varmt og knall!! Herlig! Da bare gleder vi oss til å kunne ta fram shortsen og spraylakken! God lørra da! Later .........    :-)

1 kommentar:

  1. Så fine skilt da. Hos Dorothea kan jeg (og mamma) faktisk gå en hel dag, nesten...og aller helst flyttet inn. Kunne lissom bruke ALT der, sukk.
    Så fine gutter du har og matte le av kommentaren om de hvite buksene som jeg anntar var en smule møkkete etter litt regn og is og diverse ;)

    Ha en fin fridag i morgen da.

    Klem Nina :)

    SvarSlett

mine layouter..