onsdag 28. juli 2010

kort oppsummering....

Vi har hatt besøk fra vestlandet i noen dager. Har hatt det sååå fint og kjempegøy! Vi har kosa oss masse og vært på utflukt en dag for å treffe fler venner .. Hadde en fin gåtur på Domkirkeodden med utsikt over Mjøsa. Været var ikke strålende, men opphold i allefall mens vi var ute.
Ungene har lekt og kost seg med sølevann og annet. I går kom sola etter lunsj, så da ble det soling og bading på terrassen! Full fres hele dagen egentlig..
Åse fant en firkløver faktisk! Håpa den kunne bringe litt hell og lykke, og vi kjøpte Extra og håpet på det beste.... det ble med det. Dårlig med gevinst. Håper den bringer lykke senere! ;) Ellers så vel det lille bordet vi hadde mellom oss i godstolene, omtrent slik ut..... kan kose seg i ferien vel! ;) Nå har turistene dratt og det er stille her. Aleksander sa med armene ut til siden (og stående ved siden av lillebror) "nå har jeg ingen å leke med!" ... så han syntes det var så stas med Marianne på besøk! Nå vasker vi klær og bare slapper av. Tror det blir tidlig kveld i dag. Vi er litt trøtte i dag... :)

1 kommentar:

  1. Så deilig med koselig besøk og masse fart og moro.
    Fortell Åsa at hun må legge firkløveren under hodeputa, da skal visst lykken vise seg sies det.
    Om man skal tro på det eller ei lar jeg bli opp de forskjellige ;)
    Ha en fortsatt glitrende dag

    SvarSlett

mine layouter..