lørdag 3. januar 2015

rydde bort vintern og rydde bort jula....

 Da var det nytt år, og vi skriver 2015! Utrolig som dette året gikk fort unna... Godt nyttår alle! Jula har for oss vært veldig koselig. Alle fikk masse fine gaver, og heldigvis ikke overdådig mye. Vi kjøper heller ting til hverandre vi både trenger og ønsker oss, uten å gå av hengslene :) I år ble det mandler uten plast i også! Man lærer som sagt av sine feil, så i år brukte jeg tresleiva jeg kjøpte i fjor.. Ellers finner vi ut år etter år at noen 7 slag gidder vi ikke lage. Her er det Sara B-kake og troikakonfekt igjen, og tror jeg må sende noe ut av huset for å klare bli kvitt det.. I dag skal pepperkakehuset knuses! Gutta gleder seg..... pepperkaker er det nok av her og!
 eldstemann fikk jeg opp av senga rett før kl 11, og han ligger på sofaen med dyna og hoster. Ikke helt i slaget der altså. Når man må ha sjokoladeis etter bittelitt frokost, DA er man ikke frisk assa :)
 Treet vårt var i år ganske så fint, syns jeg! I dag tidlig tok miniplutt og jeg av pynten og rydda vekk det andre røde. Akkurat i skrivende stund kom kjærsten hjem og dro det med seg ut.... og JOMMEN blir det mye granbar overalt! Men, det hører jo til ....
 Nå fikk jeg et par nye plastkasser å ha pynten i også, så får vi se om vi får rydda vekk noe vi ikke bruker også i samme slengen. (les;kaste...)
Ikke bare jula som er slutt. Snøen tok brått slutt natt til 2 nyttårsdag også. Gutta kom hjem 1. og vi måtte ut å teste de nye skihopperne de fikk til jul av onkel. Stas! Jeg husker jo selv vi hadde det da vi var små. Snøen smelta så fort! Det var jo umulig å lage stor bakke! Vi håper det kommer nytt snøfall og at ikke dette var slutt på vinteren. Størsten har jo akkurat fått seg nye skisko og.... Ellers har det jo passet at gutta har vært hos faren sin fra 3 juledag, for jeg har jo vært syk. Nå har Aleksander tatt over stafettpinnen... Nå skal det bli godt å komme i gang etter lang ferie. Tror gutta gleder seg til sfo og skole igjen! Nå har jeg fått en bestilling på rista brød med leverpostei fra sjukeavdelingen, så jeg får vel ta den bestillinga der vel! Later da! Ha en fiiiin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

mine layouter..