fredag 18. januar 2013

nytt år - masse muligeter!!

 Sist januar starta jeg med prosjekt "ned i vekt med vektklubben" .. det gikk jo bra det, for jeg gikk jo faktisk ned noen kilo. 6-7 stykker. Nå har vekta stått stille der siden i fjor (.. herremakan, har det gått et år alt...?!!?!?) Nå denne januar har jeg satt meg nye mål.. med god hjelp av kollegaen min som meldte oss på Sentrumsløpet i april! Da får man jo en ekstra dytt og et mål å jobbe mot. Jeg har kasta meg ut fler dager og jogga! Jogging er jo ikke det kuuuulest jeg gjør, men jeg bare må! Er helt ødelagt etter 5 km, men, som min søte kollega sier : " da er du halvveis, og ennå er det lenge til april!" .. -og det er jo sant! Dette skal vi klare! Jeg er jo klar for å få kroppen i shape til sommern også, så nå kjører vi på ...
Har testa både romaskin, tredemølle (som var mer å foretrekke enn å løpe ute i 15 blå..) styrke, plænken og en tøff økt spinning i 75 min! I går var jeg og ei venninne ute og gikk runden vår på en time.. 6 km. Herlig! Vinter og kaldt, men guri så deilig! Enda mer deilig : jeg har friii i dag! Har tatt en langhelg etter jobbehelga mi sist helg. I dag blir det null trening. Skal møte ei venninne på kafeen og spise lunsj og skravle.. Har hatt en deilig morgen med mine to søte små. Lot de sove til de våkna, så kom de inn i senga til meg og vi koooosa oss før vi sto opp. Hverdagslykke :) Må bare nyte den tida der. Størstemann er så lang nå at han vokser meg snart over hodet... Ellers er det på planen i helga; taco med venner i dag, lek med venner i mårra og shopping, og bursdag til mormor på søndag! Perfekt helg tenker jeg det blir! Nå er det fyr i peisen inne. Ute ca 13 blå og lett snødryss.. Ha en fantastisk helg alle!! klem fra fornøyd meg :o)

4 kommentarer:

 1. Så flink du er da:)
  Sliter litt med å komme igang, men snart er jeg på gang jeg også.
  Nyt fridagen og ha en koselig helg:)

  Klem fra trega;)

  SvarSlett
 2. Flink du er,så stolt av deg vettø :) Goood girl! Heia Team Jørgensen hihi... Klem fra ei oppi der ingen sku tru at noken kunne bu ;)

  SvarSlett
 3. Digger at du har blitt bitt av treningsbasillen :) Du er kjempeflink! <3

  SvarSlett

mine layouter..