tirsdag 31. januar 2012

Hurra! ;)

Dagen i dag skal feires slik ... nesten ;) Utrolig gøy med bursdag egentlig! Sååå mye klemmer og hilsninger... artig! Hurra for meg :)

lørdag 28. januar 2012

atter en gang .. ship `o`hoooi!!

Da er to helger unnagjort på jobben og en laaaang uke .. endelig helg! Ungene er hos pappa`n sin, og mor er alene. Derfor bestilte jeg tur til meg og Ann-Katrin, så vi får oss en jentetur på båten alene! Shopping, mat ... slippe re opp senga... skikkelig husmorferie altså! Dessuten er det en fin måte å feire bursdagen min på... ;)
Blir deilig med en tur på bølgene igjen.. slippe ta oppvasken og ;)

Jeg koser meg forresten glugg med den nye vedovnen hjemme...! Utrolig så deilig den varmer. Får legge ut et bilde senere... Nå er mer ved bestilt også. Heldigvis kom ikke den sprengkulda som de spådde... utrolig så mye de spår feil! Syns det er rart de kan sitte her og spå åssen sommern blir i juli, når de ikke klarer spå helgeværet riktig engang. Men, nok værprat - nå skal de siste tingene pakkes og husmorhelg nytes!! Like, like, like, altså!!

fredag 20. januar 2012

kalde dager ,,,,

På tirsdager er min lille "revegutt" på tur i skogen, og syns det er stas å få med varm kakao. Den lille thermosen vi har har ble plutselig lekk, så jeg måtte få tak i ny. Jeg var på Jernia i går, og fikk tak en bitteliten søt en! Rommer sånn akkurat en stor kopp med varm drikke :)
Så nå kom jeg over disse... på guttelus! Utrolig fine!! Men, nå har jeg jo alt kjøpt.... kanskje lillebror skal få seg en sånn. Typisk at man alltid finner noe man vil ha når man endelig har fått rota seg til å kjøpt noe annet .... Nå er det frokost, god morgen norge og fyr i peisen.... Jeg har fri, og venter på at det kommer noen som skal sette inn den nye vedovnen min i dag :D gleder meg! Nå er det 15 blå i skauen hos oss, så det passer veldig bra å få satt den inn nå... Bilde av ny vedovn følger.... Ha en kald og fin fredag!! :-)

tirsdag 17. januar 2012

.. jakten på den riktige vekten...

Jeg har fått meg ny vekt. Er jo ei stund sida det, men ikke før NÅ har jeg starta jakta mot en vekt jeg vil veie for å føle meg bedre.. tror jeg har psyka meg opp gaaaanske så lenge. Nå bare slang jeg meg inn i det! Jeg har jo aldri gått skikkelig inn for det.. klart bare å legge om litt et par uker... (ja, en eller to da...) Men, nå har jeg meldt meg inn i vektklubben, og nå skal alt dokumenteres! Litt lettere å komme i gang. Nå har jeg annonsert at jeg driver med litt omlegging, så nå MÅ jeg jo bare prøve holde meg i gang ... Sparka meg litt bak. Og så har jeg trodd i går og i dag at jeg lå virkelig godt ann. Spist bittelittegrann mindre enn anbefalt, men JAGGU ... Neida.. der sto det; for mye!! Ja,ja... 30 og 60 kcal er jo ikke sååå mye... (skjønner jeg har blitt helt hjernevaska, men det går vel en stund før jeg skjønner alt detta..) Fint å lære litt. Sånn som at man faktisk må ha normal sex i 8 timer for å brenne vekk en melkesjokoladeplate på 100 gr ..... Kanskje like greit å droppe sjokoladen! I mårra tar jeg og Ann-Katrin oss en trimmerunde etter jobb. Lettere når man har barnefri på en måte.. også får vi trimma skravlemuskla også! haha! Ha en fin natt!! ;) Med eller uten sex..... eller sjokolade...... ;-p

lørdag 14. januar 2012

jobbehelg, shopping og avslapping...

Denne helga er prinsene hos mormor og morfar. Fra i dag til i morgen. Jeg har jobbehelg. På vei hjem fra jobb, skulle jeg bare innom å ha ei strømpebukse ... men, å tråkke forbi så mange stativ med 50 og 70%, klarte jeg bare ikke. Fikk noen store gensere, og litt sånn "slengepåjakkegenser"... et par sko (bilde) til den svimlende sum av 99 kr ... Syns jeg måtte unne meg det. Så fikk jeg kjøpt en liftgardin av ei venninne til en hundrings, som hadde en til overs. SUPERT, for da kan jeg legge vekk julegardina....!
Så er det litt deilig å slappe av alene etter en lang dag. Bare meg. Fyr i ovnen, et varmt bad med masse skum, og en liten smirnoff ... Atter en ny arbeidsdag i mårra igjen. Før prinsene skal hjem, får vi middag hos molmol og molfal før vi reiser. Deilig :D Ha en bra helg!!

søndag 8. januar 2012

En flott vinterdag ....

I dag sto juletrefest på Magic på planen ... da vi kom hjem fra fest, morro og mye god mat, måtte vi ut å lufte oss! Jeg og gutta tok med rattkjelka og akte og koste oss... (koste seg i allefall de to som ble dratt nesten hele veien...) Herlig med sol i dag, og nydelig med ettermiddagssol som var på vei ned i det fjerne...
Storebror suste ned bakkene som ingenting... lillebror litt mer forsiktig og ville se på :)
Deilig med frisk luft og aktivitet! Nå lyser månen så klart på himmelen at det er bra opplyst ute, faktisk! Tenker jeg takker for en fin helg og finner senga, jeg.... skal jeg klare stå opp i mårra tidlig .. Atter en ny uke, atter nye muligheter!! :-D
klem monika

tirsdag 3. januar 2012

Dagen i dag ...

I dag har vi vært hjemme siden det er planleggingsdag i barnehagen. Jeg har fått rydda og vaska endel (men, nå ser det ikke ut som noe er gjort...) Siden vaskemaskinen min streika, har jeg vært på vift med klesvask i dag igjen. Så tenkte jeg at jeg kunne sjekke ut Finn.no om de hadde noe.. DER ved første tastetrykk, lyste det mot meg en maskin! Og før jeg fikk sukk for meg satt jeg og venninna mi i bilen og suste hjem igjen med en vaskemaskin baki..... Nå snør det svære filler ute, og det er ikke lett å bære tung maskin i snødrev og med en smule latterkrampe... (håpløst for fnisete damer og skal drive med slikt et arbeid!) Takk AK!! :) flinke som vi var fikk vi den ned kjellertrappa også...
I dag hadde jeg så lyst på sunn, lett middag. Liker de tipsene til Rema 1000. Det er så bra med handleliste OG oppskrift. I dag ble det wok og laks! Det ble så mye mat at det er mer enn nok til meg i mårra. Jeg har lissom kjørt meg litt fast i middagstips igjen. Blir ofte de vanlige tinga... i dag ble det litt mer hvitløk og chili! I morgen er det atter en ny dag på jobb. Ha en bra natt da ;)

søndag 1. januar 2012

Godt Nytt År!!

Vi kom oss igjennom en fin feiring hos gode venner. Småprinsene (alle 4 ...) sov igjennom raketter og smell.... Da vi våkna i dag var verden vår hvit! Masse snø hadde kommet, så da var det bare å kle på seg etter frokosten og komme seg ut... Vi akte og lagde snøengler... (og noen fikk snødynk...) Morro var det! Jeg hadde med stjerneskudd, så gutta fikk hver sitt da vi kom tilbake. Vi har kosa oss fælt, og nå var det to gutter som sovna fort etter en slitsom helg... Jeg tipper jeg sovner snart selv.... Ny uke i morgen! Faktisk ny uke i et helt nytt år! Håper det bringer mer hell, lykke og en dæsj penger enn det som har gått.... ;-) Ha en flott uke ! :-)

mine layouter..