torsdag 29. september 2011

Høst!

Høsten er definitivt kommet! Dagene flyr avgårde og man rekker ikke alltids blogge så mye... Nå har jeg langfri, så da får jeg presse inn et innlegg! Leverte gutta mine i barnahagen i dag. Vi gikk. Minsten satt i vogna. Herlig vær! Ikke for kaldt og utrolig fin stemning ute... Var en fin tur og det er så koselig å skravle med gutta, som har så masse på hjerte som de lurer på ... og mye som de vil fortelle mamma :)
På tirsdag ble storebror brått syk. Han hadde 39 i feber og lå på sofaen hele dagen. Utslått av hodepine også..
Da er det koselig når lillebror kommer hjem med en tegning fra kompisen til storebror, om god bedring :) (som jeg ser nå er oppned, men..... det hender de bildene legger seg sånn DE vil....og ikke JEG vil.... hhrmmff...)
Nå er pjokken pigg igjen, og mor kan nyte fridagen alene :) I mårra blir det en tur til Bikuben, kanskje en kaffe med ei venninne, og så skal det oganiseres i scrappekroken min igjen!! :) God helg!

mandag 19. september 2011

om å lufte seg ...

Noen lufter hundene sine, noen lufter hesten sin... og andre lufter venninner! ;) Usikkert hvem som lufta hvem, men spreke var vi iallefall i kveld! Deilig å gå lang tur etter ungene var i seng. Vært litt mye sirkus både her og der i dag - bokstavelig talt... så godt å lufte seg! Nå spørs det om jeg får lagt meg så tidlig som planglagt... har ennå ikke landa i sofaen, og nå fikk jeg lyst å se Ylvis. Faktisk. Blir vel en dusj, litt tv og så i seng vel.... Ha en fin natt! ;)
ps: bildet er fra Bjørneparken .... en kul nysgjerrig geit! ... og ser nå at det ser ut som jeg tiltaler venninnene mine som geiter... noe jeg IKKE gjør altså! men, det var faktisk både bikkjer og hester på tur i kveld... ingen geiter.....

søndag 18. september 2011

Oppdatering fra fjelltur i helga!

Jeg og Ann-Katrin dro på fjelltur i helga med smågutta våre. Utrolig deilig med en jentehelg med avslapning og skravling! Vi har kost oss glugg... Vi har vært på Geilo, og bodd i flott leilighet! Dette var utsikten vi våkna opp til lørdag morgen ... -balsam for sjela!! Siden vi ankom fredag kveld kl 22, så ante vi jo ikke åssen det så ut der oppe....
Det skya til litt senere, men greit vær. Ganske kjølig mot hva vi er vant til, så luer og votter ble tatt i bruk igjen i helga...
På toppen ble det lunsj og varm drikke ...
I dag,på hjemreisen, var vi innom Bjørneparken i Flå. Fantastisk gøy å se alle dyrene! Vi fikk med oss mating av ulvene også. Klappet geiter, griser og klukket til hønene... og så bjørn, hjort, rådyr og "ælj".. svære dyr sånn på kloss hold! Vi hadde ikke flaks med været, men det var en super dag allikevel!
Bamsebrakar stilte villig opp til fotografering.....

Ha en super uke!! :-) Later!

onsdag 14. september 2011

Stemmen som ble hest ....

I dag er jeg hjemme med begge gullfrøa. Stemmen er sår og halsen og brystet er tett. Sånn krupplydtett. Eldstemann har ligget og sovet på sofaen i hele dag. Nå våknet han og fikk litt mat.. lillebror tasser rundt og virker ikke så syk, bortsett fra stemmen...
"er stemmen din borte?" spurte jeg han.... "neeei... den er HEST!" svarte han .... =o) Nytt gullkorn må skrives opp i gullkønnbokji, jeg dekorerte i helga som var... må ta det med engang, ellers blir det glemt! Ha en fin dag, med eller uten hestestemmer!

søndag 11. september 2011

Scrappehelg med Ann-Katrin!

Da unger var reist avgårde, dro mammene til Vestby først på lørdag og fikk med oss masse fint i Hobby&Kunst butikken der ...
.. så kjøpte vi med oss litt lunsj (som egentlig ble middag med tanke på klokkeslettet...) sushi ! Innmari godt og veldig mektig!
Så var det bare å sette i gang arbeidet! Skravling, god mat, litt tv innimellom slaga...godis, latter og kreativitet!
Av en eller annen grunn kommer ikke dette bildet riktig vei, så da får det bare stå på skeiva!
Deilig å la husarbeid og vanlige rutiner ligge og bare slappe av og kose seg :) Ikke verken unger eller menn i nærheten... Nå har de deilige småtrollene mine kommet hjem fra hytta og nå slapper de av med kveldsmat og tv. Håper det kommer noe mat tilkjørendes til meg snart også... *romle* Takk for en superkoselig og gøyal helg Ann-Katrin!! Kosa meg masse!!! ps; gå inn på linken og sjekk ut de flotte LO`ne som ligger der .... ;o)
klem Monika

lørdag 10. september 2011

scrappehelg!

Sitter og venter på at min mor og far skal hente småprinsene og ta de med på hytta :) Etterpå skal jeg og Ann-Katrin scrappe! Heeeele dagen!... og sikkert hele natta og ;) Endelig litt fri til bare meg :) kjenner jeg trenger det og kjenner jeg gleder meg. Visstnok en butikk i Vestby som er nyåpna også, ørten kvadrat.... vi tar en tur dit og! Ha en superduper helg!!! Later!

søndag 4. september 2011

sjørøvere i byyyyyen.... aiaiai!!!

På lørdag dro jeg og gutta, ei venninne og hennes to gutter med toget til Oslo, for å se på MS Bounty som lå til kai der... Digert skip! Og ingen andre må si Kaptein Sabeltann ikke var der, for DET var han visst... (selv om ingen så ham....)
Vi utstyrte oss med regntøy, for dagen var ganske fuktig. Selveste regnet satte inn da vi gikk ned til togstasjon for å dra hjem... Da hadde vi også fått med oss besøk hos havnepolitiet, og kjørt både politibil og politibåt.. (kun stillestående vel å merke)
Veldig spennende å kjøre tog! To gode kompiser :)
.. og bittelitt slitsomt med en sånn lang dag med mye inntrykk! (dette var så søtt, så dette må scrappes! - og til helga blir det masse av det!)

Ha en fin uke! :)

fredag 2. september 2011

nye ønsker ... og en ny sukkerklump!

Høsten er her, og tida mot jul kommer kjapt snikende .. Var en tur innom Black Design, og blir jo helt superfrelst hver gang man går inn der... De har så mye lekkert! Fikk med julekatalogen. Man får jo alltids lyst på noe nytt, og det hjalp jo på å bla i den katalogen .... :D Tenkte disse røde bollene kunne gjort seg bra til pynt og bruk i jula!
Denne søte sukkerklumpen ble med meg hjem! Jeg har en med ris i og en med te... Den sukkerkrukka jeg har nå har sprukket helt rundt, så nå var det på tide! Nå trenger jeg ikke kjøpe bleier lengre, så da kan jeg heller bruke penger på noe annet vi trenger ;o) I morgen skal vi ta tog til Oslo for å se på den sjørøverskuta som ligger til kai der ... tenker det blir stas, jeg! Været blir ikke noe å skryte av, men vi får kle oss i regnantrekk! Gutta har fått nytt regntøy nå, så de burde holde tett! :) Nå venter jeg på Senkveld .... ha en fin helg da!

torsdag 1. september 2011

Lunsj og kasseprosjekt

... og for en koselig start på langhelga mi! :) I dag ble det en etterlengta lunsj på kafeèn med to søte venninner.. er så koselig å treffes sånn når for en gangs skyld alle er hjemme. Deeeeilig salat med kaffe mocca til etterpå... Vi satt der fra 11-15! hihih... ikke vrient å få tida til å gå når vi setter i gang snakketøyet...
Jeg har fått noen kasser på jobb,som det har vært vin i... (altså, jeg fikk kassene da de var tomme...) Tenkte det var dumt å kaste de, og driver og ordner dem, sånn at jeg kan ha de til pynt på trappa :) nå har de fått seg et lag med sånn "alge-sopp-råtne-guffe-greie!" ... så skal de beises i lys beis. Kan brunt bli bra? Jeg aner ikke helt... Noen som har tips? Tror de kan bli litt fine med blomster og en lykt på ... eller? Vi får nå se da vettu! I helga har vi også planer... det kommer vi tilbake til ;o) Ha en suuuper kveld og fin fredag i morgen!
klem Monika

mine layouter..