mandag 8. november 2010

Scrappetreff-helg!

I helga var det scrappetreff på Grorud! Så morro det var! Vi fikk lagd masse fint, og det var supergøy å se på alle de flotte tingene som ble lagd. Skikkelig inspirerende! Jeg vant til og med på et lodd.... :)
I dag er jeg og lillemann hjemme. Våknet av en stygg hoste i dag tidlig, og endel snørr. Litt sånn på grensa lissom, så vi ble hjemme. Han har ikke feber og er i hundre her, men greit å holde snørra innendørs... vi fyrer i ovnen i steden, og vasker klær og støvsuger litt. Lillemann digger å fåkke (som han sier...) klær med mamma. Får alltid trykke og starte maskinen, og tar ut klærne når de er ferdige ... (her trenes de opp fra de er små... fnis..)
Jeg var på fotokurs på Grorud i forbindelse med scrappetreffet. Utrolig gøy og lærerikt! Jeg ante ikke at det fantes så mye å trykke på ... tok dette bilde i sta for å teste innstillinger. Nå skal man visstnok glemme den automatiske innstillinga vi har tatt bilder med i 4 år ...... -men, gøy å lære! Flinke damer som tar fantastiske bilder! Så alt i alt har det vært en knallhelg! Man blir trøtt og sliten av å være oppe i 24 timer i ett strekk, men det er verdt det! Nå bare gleder man seg til neste gang ....... :-D

2 kommentarer:

 1. Så moro! Lite søvn har man jo god trening i! Gøy med fotokurs, vi tar jo liksom en del bilder...

  SvarSlett
 2. Næmmen, var du på Grorud treffet også? Jeg var en snartur innom bare på lørdagen og prøvde å se etter flere kjente, men holdt meg stort sett oppe hos Anita som satt ved døren.
  Hun truer forøvrig veldig med at jeg MÅ være med til våren så da kan det jo plutselig hende vi ses der da.
  Tusen takk for oppskriften forresten, har ikke prøvd de ennå eller takket deg, men nå er jeg et skritt nærmere, hehe.
  Ønsker deg en strålende uke.

  9na:)

  SvarSlett

mine layouter..