søndag 21. februar 2010

søndagskosedag!

I dag har jeg bakt rundstykker og horn, med ost og skinke i .. skal si gutta satt stille til lunsj, jeg! Det smakte... jeg hadde ikke grovt mel, men skal lage en runde grovere neste gang. Jeg har aldri vært en storbaker, så jeg er litt i testområdet. Det har vært sånn på grensa litt kaldt i dag, men etter lunsj var det ca 10 blå, så vi tok en kjapp tur ut. Mamsen ble sliten etter en hurtig runde å dra begge gutta på rattkjelka ;-) Gøy hadde vi det! Fikk sett hestene også .. (og bæsjen selvfølgelig, som eldstemann var mest opptatt av...) Deilig å få røde kinn og frisk luft! Ellers har vi passet lille Mathilde ("matinne" som A sier..) en liten stund, som er 4 mnd yngre enn Aleksander. De har lekt og kosa seg masse!! Nå leker og koser gutta seg, og jeg tror jeg skal slenge meg ned å hente noen klær og slikt, før jeg slenger meg på sofaen en liten tur. Ha en fin søndag og god uke :)

4 kommentarer:

 1. Høres ut som en helt herlig søndag. Og sånne horn er jo bare sååååå gode. Tror kanskje det må bakes her i huset også snart!

  SvarSlett
 2. Hei, skal si dere har hatt en koselig søndag ♥
  Du spurte meg om hvordan jeg hadde malt skapet mitt. Jeg har ikke grunnet det, heller ikke pusset det. Jeg ser nå at jeg absolutt skulle ha pusset det litt, men jeg er så ivrig etter å komme i gang... Ellers har jeg malt med green room, glans 40, hvit maling ( ferdig blandet)
  Håper det var til litt hjelp.
  Klem C

  SvarSlett
 3. Hei hei, så mye koselig å lese her på bloggen din:-) Er det ikke KALDT til dere??? Her er det alt for kalt til å leke ute..og så er det vinterferie !! Kjedelig. Vi hadde egentlig tenkt oss ut på ski.
  Gleder meg til å følge bloggen din:-) Ha en fortsatt fin uke:-))))))

  SvarSlett
 4. Vil bare legge igjen en hilsen og si at dette var en veldig koselig blogg! :-)

  SvarSlett

mine layouter..