torsdag 4. februar 2010

busstur, legebesøk og sjokokuler...

Vi skrapa sammen 30 kroner og tok bussen opp til legen i dag. Det er jo ganske så stas for lillegutt å kjøre buss... Dessuten blir han fort hostete av å være ute og av å gå, så like greit å spare den oppoverbakketuren... Han ble sliten av bare litt trasking i dag. Fikk kommet oss på apoteket og kjøpt medisin og litt mat på butikken. Prøvde meg på en overtalelse om å gå hjem, for det var tross alt 40 minutter til bussen kom ....men, neida! Her skulle det ikke gåes en meter, så da orka jeg ikke ta den diskusjonen mer. Vi diskuterte litt på butikken også, siden han skulle ha så mye rart... men, kom oss ut uten et sceneshow annet enn at han gjemte seg bak hyllene.... Vi så bilen til ei venninne oppe hos legen, og lagde et lite spor på panseret hennnes.... :-)
Ellers har det jo vært hektisk med å komme seg fra A til Å uten denna bilen vår... og nå i kveld har jeg rota i skuffer og skap og lagd kokoskuler,eller sjokoladekuler eller hva man kan kalle dem. Noe skikkelig klin da jeg forma dem med henda... men,de ble farlig gode... Ikke akkurat kalorifattig! Men, i dag har jeg gått så mye atte.... ;-) Jeg har lenge tenkt på disse her, siden jeg fant dem på en blogg før jul. Nå måtte jeg bare prøve! Snart kvelden her kjenner jeg. Litt sliten i kroppen. Støl i ryggen også faktisk. Bilen har jeg ikke hørt noe fra!! De lovte å ringe og mente han ble ferdig forrige dagen her... -ennå ikke hørt et kvekk! Grr.... Ja,ja... Kjenner jeg har lyst å hente den snart, men kan jo ikke dra innover uten å vite at den starter... dessuten må jeg vel ha med en sekk med penger, for kjenner jeg dem rett, tar de seg vel betalt også. Hejhej!

2 kommentarer:

  1. Så utrolig hyggelig å høre at du liker bloggen min. Var en kjempekoselig melding jeg fikk fra deg.
    De skjokoladekulene er så sykt gode, jeg har ikke laga dem siden jul. Men når du nå minnet meg på de så.... ;)hmmmmm. Skal forresten være litt kliss når man holder på, halve morroa det.

    Hvem er broren din? Siden jeg kanskje kjenner han?

    SvarSlett
  2. Aha, men da vet jeg hvem broren din er :) Du får hilse!

    SvarSlett

mine layouter..