søndag 4. oktober 2015

bildedryss fra Paris!

Livet flyr avgårde i en rasende fart... Kan ikke si man kjeder seg. Husker jeg gleda meg sånn til å reise til Paris. Nå var det allerede i forrige måned vi var der! Wow .. Denne uka har vært litt deilig siden det har vært høstferie. Et deilig avbrekk selv om vi har jobba. Vi har ikke gjort noen lekser og det har heller ikke vært trening og kamper. Kjente at det var litt ålreit. Gutta kosa seg ute på ettermiddagen lenge, for det har jo vært helt sinnsykt supert vær! Varm høst med 16-18 grader midt på dagen!
 På torsdag tok vi fri og reiste med to venner av oss til Askimbadet. Stas! Jeg syns det er viktig at ungene blir vant til å være i og under vann og prøver å bade så ofte vi har mulighet. De har blitt så flinke og tøffe :) Jeg har en forsiktig sønn som alltid tar ting roligere, og en som ikke er så rolig når han først kommer i gang. De lærer på forskjellige måter, men allikevel klarer de ting som er litt skummelt allikevel. Stolt mamma :) Jeg sjøl var helt gåen dagen etterpå. 4-5 timer bading og Peppes Pizza etterpå! For en herlig dag!
 Må bare vise et bildedryss fra helga vi var i Paris.
 hyggelige gater med masse koselige kafeer..
 måtte får med oss kjente plasser...
 Tårnet gjorde seg i mørket på kvelden!
 ... gjorde seg bra midt på dagen også ;o) Jeg kom meg opp der helt alene (borsett fra alle turistene da..) Møtte jaggu en norsk jente og mamma`n hennes på toppen og! Fantastisk utsikt og en utrolig opplevelse!
 Bli med til neste år da vel! Kan jo hende vi tar en helg igjen der..
 Det er så mye show og gøy under selve løpet og man får masse goodiebags! Søk på nett på La Parisienne :)
 Man får faktisk ei truse med påtegna eiffeltårn på au ... ;o) (hvis man vil ha da)
Litt vin rakk vi også :)
Det var en superhelg! Koste oss masse og det ble mye trim ;o) Gåing og litt jogging, men for en helg! Shopping, vin og kaffe ble det og. Utrolig fin by! Jeg vil tilbake! Bli med neste år da vel! ;o) 

1 kommentar:

  1. Du er kliin gæærn, løpe rundt i de gatene der... Stolt av deg og knall bra gjennomført vesla :)

    SvarSlett

mine layouter..