fredag 7. august 2015

Sommerferie 2015

 Vi tok sen ferie i år, og det har jo ikke vært så ille, for sommerværet har jo ikke vist seg fra den beste sida.. Vi begynte ferien med en tur til Bømlo, og en stopp innom den fine Langfossen før vi dro videre. Mye vann som kommer ned der altså! Det var snø på fjellet, så vi måtte ut og lage litt snøballer og tråkke litt på den også.
 Det kom en turist forbi og spurte om han skulle ta et bilde av oss, og det kunne han jo ;) Fint ble det og!
 Ungene har storkost seg. De har bodd i fjæra og plukka skjell og krabber, fiska reker og småfisk... De kunne holde på i timesvis, og vi hørte bare latteren lang vei!
 En båttur ble det i år også, og mulighet for å fiske litt. Det ble bare et par makrell og en lyr.
 Det var kaldt og regna den dagen, så vi ble passe nedkjølt..
 Neste stopp var Arendal og Kristiansand. To dager i parken med mye gøy!
Vi var heldige med været første dagen, men andre dagen hadde noen skrudd på krana og senka temperaturen litt.. :(  Men, gøy allikevel! Vi tok vannrenna fler ganger etterhverandre siste dagen, for vi var så våte allikevel! Supergøy! Nå venter vi hjemme på at regn-og tordenværet skal fly over så vi kan dra på hytta... Pusen kommer fra ferie i dag :) Hu blir levert på hytta. Håper på opphold så vi kan kose oss litt, og jaggu skal jeg ikke prøve trene litt i skogen og! Snart tur til Paris .............. kommer tilbake til den turen senere! Later!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

mine layouter..