mandag 2. juli 2012

Sommerferie!

 Vi koser oss masse i Danmark ... i dag var det stranda som sto på planen. Det var deilig med en lang dag med soooool, vann og sand. Vindstille er det aldri i Danmark, så vi har fått en stor dose sand og litt farge .... herlig å tasse i myk sand og plukke steiner, skjell, lage sandslott ... bade litt og kose seg med ferie!
 I går var vi i Legoland, og DET var stas... utrolig så sliten og fornøyd man blir etter 8 timer i den parken.... masse morro og gøy! ... selv for de store barna....
 ... jeg fant en ridder.... men, fikk ikke lov å ta`med meg hjem.....
Minsten var utroooolig slått ut da vi dro hjem. Han sovna i bilen og sov vel mens jeg bar ham inn og kledde av ham .. svarte på spørsmål i ørska og var helt gåen! Da var det godt å legge seg i senga si da :) I dag var det stille på alle 4 rett over sju ... sliten gjeng! Nå er det litt rødvin på de voksne og sikkert på tide med senga snart på en i allefall ... men, noen sier vi skal spille spill først, så vi får se om vi klarer holde ut litt til ... Vi storkoser oss i allefall.... og det er deilig å vite at det er drittvær heime. Da vet vi at vi valgte ferie i riktig uke.. naaajs! Ha en fiiin sommerkveld videre der ute - med eller uten sol :-)


1 kommentar:

mine layouter..