søndag 30. oktober 2011

2. innlegg på samme dag ...!!

Utrolig når man først kommer i gang etter bloggtørke...... Har prøvd meg på noen halloweenmuffins i kveld .... Smelta sjokolade og lagde små kryp... (skal være edderkopper..)
Ellers ble det endel LO`r i dag,faktisk! Var så hyggelig med en scrappedag igjen :)
ha en fiiiin uke!! :-)



En hjertelig bakst...

Vi har kosa oss i helgen med diverse. Vasking av bil, shopping og baking. Gutta har fått bli med å lage både pizzasnurrer og hjerterundstykker. Lagde bare en vanlig "horn-deig" og kjevla ut...
.. vi trykket ut med hjerteformer (som jeg fikk denne uka av min søte kollega) Gutta strødde på linfrø og sesamfrø. Neste gang skal jeg lage de grovere og ikke kjevle de så flate...
Men, godt var det! Gutta spiste mange... og spesielt gøy var å spise de som de hadde lagd selv :)

Nå skal vi på scrappedate/lekedate hos ei venninne og hennes to gutter... morro! Hadde lyst å dra i skogen, men pga været så dropper vi det. Dessuten våknet jeg med innmari stiv og vond nakke, så jeg kjenner jeg ikke orker all verdens med aktivitet..... :( Ha en fin søndag!! :)

fredag 28. oktober 2011

.. åh,kjære bloggtørke ....

Den bloggen er kanskje ikke mest oppdatert for tida.... men, skit.... Det skjer innimellom så mye at det bare ikke blir noe av. Man må faktisk sette av litt tid... Det nyeste på fronten nå er min nye BIL, som jeg kaller gliset :) så NÅ er den gamle historie ... (jeg la ut et innlegg i sommer om den, men jaggu holdt den ikke litt lengre gitt...) Nå var det på håret den ikke ramla fra hverandre, så nå er det sååå deilig å kjøre rundt i en som ikke bråker og som har fænsy utstyr og greier (.. ja, elektriske vinduer og koppeholder, må jeg si er bra fancy, for en som ikke er vant med det!)
På mandager er lillegutt og meg på svømmetrening. Veldig gøy, og poden dukker hele hodet under vann uten problemer. Hetta sitter som støpt også! (jada, ALLE må visstnok ha badehette.. Den får i allefall bort hver eneste rynke! .. om det skulle være noen der, så blir de i allefall borte med den på....)
Middag er alltid et vrient tema. I dag ble det etter tips fra F&B, egenstekte og lagde kjøttboller, hjemmelaga potetmos, med salsa og tortillaschips.. (satt hos frisøren i dag og fikk en ny sveis igjen, og fikk endelig litt tid å lese Foreldre & Barn...) En litt avveksling fra standardrettene ble det i dag... I mårra tenkte jeg å lage pizzasnurrer! Man får lissom ikke nok av gode middagstips. Går litt lei, og får vel egentlig lyst å bare få noe sunt og godt servert innimellom... men, til gutta er blitt så store at de disker opp middagene alene til a mor, så får jeg vel være kokk enn så lenge... (men, de trenes opp allerede, og er veldig glade i å hjelpe til med å kokkelere!) Jeg har masse søte kollegaer, og fikk denne uka en supersøt gave fra hun ene.... Skal lage noen rundtstykker til helga, og legge ut bilder senere... tenkte jeg! Dessuten har jeg veldig lyst å prøve muffins med oransj topping på til helga, siden vi nærmer oss Halloween... Man får vel fylle opp ei bøtte med noe knask i år og, siden det alltid pleier komme skumle monstre på døra .... Ha en fin natt! Jeg har forresten fri nå, og koser meg med langhelg! Talas og ha en super helg! :-)

søndag 9. oktober 2011

lykken er en venn...

Jeg er virkelig verdens heldigste som er omfavnet med såååå mange fine venner! I går fikk jeg verdens fiiiineste kort!!
Ha en super søndag! Nå skal jeg og småprinsene spise lunsj før vi går ut og rydder vekk litt ting ute, før vintern kommer ...

fredag 7. oktober 2011

høst på trappa... og overnatting!

kjøpte et par høstlyng og satte oppi de tomme pottene ved utgangsdøra.. fine farger :) i dag skal jeg og ungene på overnatting hos venner... mammaene skal scrappe... og spise reker og drikke hvitvin.. ungene skal få blekksprutpølser og hjemmelaga potetmos! (og forhåpentligvis sovne tidlig.....) Får håpe det blir noen bra LO`r, som man kan publisere her senere ... Vi pleier å bli kreative - særlig sånn utpå kvelden! Ha en super helg!!

søndag 2. oktober 2011

Skogstur

Man kan bli frusteret av masse til tider, og når ungene krangler og sloss, klesvasken flyter, mannen ikke er samarbeidsvillig, ja, da er det litt deilig å bare rømme til skogs....
I dag dro jeg og Ann-Katrin med oss de fire små pøblene våre (altså, vi har to hver altså...) og gikk oss en deilig lang tur til skogs! Gjørmete og klinete, men guri så deilig! Ungene samlet kongler, blader, bøss og pinner... og var venner hele tida!
Mødrene sto for maten (som kanskje ikke kom som et sjokk og ikke akkurat var et ukjent fenomen...) og gutta satt og tok i mot... Pølser smakte supert!
Vi (les;jeg) er sliten nå. Nå blir det godt med barnetv og leggetid om et par timer...
Scrappeplassen min er ikke til å kjenne igjen for tida. Ryddig og fin :) og nå har jeg masse lyst å scrappe! Tenker vi må scrappe inn et par bilder fra denne helga også... Ha en fin uke!! :-D

mine layouter..