torsdag 29. januar 2015

But I'm too _______ to do CrossFit! NO YOU'RE NOT!


CrossFit is universally scalable meaning that everyone, regardless of age, gender, experience or fitness level can workout with CrossFit programming.
jeg har fått en utfordring av kollegaen min. I morgen - crossfit prøvetime! Jeg skal pakke treningsklær i kveld og være klar, men vet ikke helt om psyken min er helt klar. Har jo hørt skrekkhistorier ;-) Men, her står det jo at det er for alle! :) Joa, sikkert gøy, men det som bekymrer meg litt er å tre inn i 40 åras rekker uten å klare løfte drinken på lørdag og si -SKÅL! For jeg kommer jo til å dø ... nesten... tror jeg.... Støl blir man jo sikkert. Jeg skal jo bake i helga, og klemme folk som skal feire med meg lørdag. Mulig det blir vanskelig. Stay tuned..... fortsettelse følger..... (and wish me good luck)

søndag 25. januar 2015

Still 39 og rim i flettene!

 i dag ble det en luftetur med noen venner  i skauen, der vi fikk løpt og lekt oss litt i snøen, lagd snøengler og skravla og kosa oss. Neste gang må vi ta med noe å måke med så vi får stått på skøyter!
sola klarte aldri komme igjennom i dag, Ikke der vi var i allefall, Da vi var tilbake ikledde jeg meg RÅSA skiklær og kastet meg ut i løypene. Litt spennende å se hvor man havna, for jeg aaaante jo ikke hvor langt det kom til å bli. Men, det gikk veldig bra assa! Må nok stikke ned til naboen og hanke inn litt smøretips, for bakglatte ski gjør at man staker noe veldig...... I mårra hentes gutta etter skolen, og det blir endel skigåing til uka også. Min siste uke i de glade tredveåra faktisk.... oj... skummelt... DET er skummelt det...! ;o) Men, noen har sagt at det er NÅ det blir gøy! Så vi får tru det da :o)

lørdag 24. januar 2015

trening, shopping og rosa skiklær!

 Endelig slengt bena høyt og inntatt hjemmelaget pizza. Har barnefri denne helga, og det er veldig godt innimellom. Dagene og ukene er jommen hektiske! I dag har det vært trening med ei venninne, som jeg ser sjelden. I dag fant vi ut at vi kunne trene spinning sammen, og rakk en lunsj og te også. Utrolig koselig! En svett venninnedate får`n si! Etterpå ble det en shoppingrunde. Jeg var på jakt etter skijakke og staver. Har vært så heldig å få ski og støvler og var ikke veldig klar for dyre staver. XXL hadde :)
 Gutta går på skitrening og har fått skikkelig glede av å gå på ski. Stas var det på torsdag da det var åpning av lysløypa og skirenn! Pokal, saft, pølser og morro! Minsten var sååå stolt av den aller første pokalen han noen gang hadde fått!
 Jeg har ikke gått på langrennski på i allefall 20 år eller mer... men, det er jo litt som å sykle. Man glemmer det jo egentlig ikke. Bare at man blir litt bambi på isen etter første tur etter så mange år.. Jeg fikk tak i rÅÅsa skijakke og svart bukse på Stormberg i dag. Nå er modern klar for skitur med smågutta!
Tenker jeg prøver meg på en tur i mårra, jeg. Sånn helt alene for å teste dressen og lua ;) Nå er det sofakos med min kjære! God helg alle! (skal prøve huske ta av den lappen på toppen av lua...) ;)

lørdag 3. januar 2015

rydde bort vintern og rydde bort jula....

 Da var det nytt år, og vi skriver 2015! Utrolig som dette året gikk fort unna... Godt nyttår alle! Jula har for oss vært veldig koselig. Alle fikk masse fine gaver, og heldigvis ikke overdådig mye. Vi kjøper heller ting til hverandre vi både trenger og ønsker oss, uten å gå av hengslene :) I år ble det mandler uten plast i også! Man lærer som sagt av sine feil, så i år brukte jeg tresleiva jeg kjøpte i fjor.. Ellers finner vi ut år etter år at noen 7 slag gidder vi ikke lage. Her er det Sara B-kake og troikakonfekt igjen, og tror jeg må sende noe ut av huset for å klare bli kvitt det.. I dag skal pepperkakehuset knuses! Gutta gleder seg..... pepperkaker er det nok av her og!
 eldstemann fikk jeg opp av senga rett før kl 11, og han ligger på sofaen med dyna og hoster. Ikke helt i slaget der altså. Når man må ha sjokoladeis etter bittelitt frokost, DA er man ikke frisk assa :)
 Treet vårt var i år ganske så fint, syns jeg! I dag tidlig tok miniplutt og jeg av pynten og rydda vekk det andre røde. Akkurat i skrivende stund kom kjærsten hjem og dro det med seg ut.... og JOMMEN blir det mye granbar overalt! Men, det hører jo til ....
 Nå fikk jeg et par nye plastkasser å ha pynten i også, så får vi se om vi får rydda vekk noe vi ikke bruker også i samme slengen. (les;kaste...)
Ikke bare jula som er slutt. Snøen tok brått slutt natt til 2 nyttårsdag også. Gutta kom hjem 1. og vi måtte ut å teste de nye skihopperne de fikk til jul av onkel. Stas! Jeg husker jo selv vi hadde det da vi var små. Snøen smelta så fort! Det var jo umulig å lage stor bakke! Vi håper det kommer nytt snøfall og at ikke dette var slutt på vinteren. Størsten har jo akkurat fått seg nye skisko og.... Ellers har det jo passet at gutta har vært hos faren sin fra 3 juledag, for jeg har jo vært syk. Nå har Aleksander tatt over stafettpinnen... Nå skal det bli godt å komme i gang etter lang ferie. Tror gutta gleder seg til sfo og skole igjen! Nå har jeg fått en bestilling på rista brød med leverpostei fra sjukeavdelingen, så jeg får vel ta den bestillinga der vel! Later da! Ha en fiiiin helg!

mine layouter..