onsdag 10. desember 2014

Julen nærmer seg....

 I går fikk vi lagd ferdig pepperkakehuset vårt. Denne gangen tegnet etter fri fantasi :) Vi mangla litt deig igjen til taket på andre sida, så da måtte jeg i dag lage ferdig det, pluss et par blokker.. Blir spennende å se åssen de blir når vi skal lime dem sammen :) Vi pynta i sta. Eller, gutta gjorde .. På søndag lagde vi pepperkaker med noen venner, så de er i boks!
 Ellers har jeg brukt en dag på å male. Milde, så lang tid det tar! Er så lei den furupanelen nå atte. Hadde et par spann stående, så fikk brukt opp det. Så malte jeg topplag med morgendis, som jeg male i gangen og på rommet til lillegutt i sommer. Liker fargen :) den er så lys at den er jo nesten hvit! Og det ER jo dumt å ikke bruke opp når man har så mye igjen da....
 Før helga kom det jo snø, og DET var stas! Vi fikk bygd en snømann og en katt på trappa, før søndagens milde vær og regn kom og ødela. Noen sa meg i dag at det skulle komme snø til fredag også, så vi får se.
Hadde jo vært hyggelig om den ble liggende... Nå skal kroppen i seng. Sliten og innmari støl i bakside lår og rompe....så da vet man at man har muskler der og! ;) Ha en superduper kveld!

mine layouter..