tirsdag 23. juli 2013

..vi drøyer`n litt...

 Akkurat nå: terrassen, sol, saft, ungefri..... Ikke lenge siden arbeidsslutt. Rett ut i sola og nyyte!! Denne knallfine juli er snart minner, så det gjelder å leve i nuet. Skulle ha vaska badet, tørka støv, rydda rommene til gutta (nå hadde jo rommene deres klart å vært ryddig mer enn 5 minutter, om jeg rydda dem da de dro på hytta på fredag..) men, altsåå .. er`re så nøye da?? Man kan faktisk ikke holde på inne i det her finværet og holde huset rent! Den møkka og alt rotet går vel ingen plass. Det er sikkert der når det blir overskya, regn og kaldt og..
Når jeg ikke skal levere ungene, kan jeg begynne tidlig på jobb. Det er nesten den fineste tida. Stille og fint. Sola er på vei opp. Litt morgendugg over jordene i dag.. lite trafikk og man kan se dyr (type elg og rådyr) gresse inni skogholtet. Sånn skikkelig bondekoselig! Satt meg med en varm kopp kaffe mocca i dagtidlig på jobb, ute på balkongen. Var litt tidlig ute i dag. Prøvde våkne og nyte at verden våkna til liv. Deilig. Man må bare nyte det nå. Snart er sola lengre borte og hverdagslivets stress der igjen. Men, ferien starter etter denne uka og helga, så jeg har mye å glede meg til. Færre dager igjen til jeg skal nyte den nye bilen min og...*glede* og oppussingsprosjekter er på planen. Jeg nyter og koser meg veldig for tida!! GOD SOMMER!
-moniq-

søndag 21. juli 2013

Hjemmemekka!

Prøvd meg på et lite skilt jeg skal ha inne... litt plukking av gamle planker, litt hobbymaling og andre malingsskvetter .. .litt påskrevet tekst, så VIPS, et skilt som jeg har laga sjÆl! Kosta ikke like mye som de andre, og ingen andre får lik som meg ;o)
Nå er det godt og varmt! Fikk bada i dag og etter jobb. Herlige sommer!! Vifta går på soverommet... prøve sove litt før tidlig opp i mårra... Natta!! :o)

onsdag 17. juli 2013

Sommer!

 Herlig at sommer`n er her! Vi har vært litt på hytta, og vi gleder oss virkelig til ferien om litt... Da blir det late dager med trægårdstuflorna høyt i hengekøya!
 Båten vi kjøpte av noen venner, er blitt malt og pusset litt på. Årer er kjøpt inn, og den har fått navn :) Ikke hatt noen dåp ennå..... men, får vel ta en uhøytidlig en når den sjøsettes ;o)
 I helga fikk vi lillebroren min på besøk (som forøvrig ikke er så liten lengre..men, allikevel lillebror..) Koselig med besøk av onkel for smågutta, og hyggelig med grillmat og kos i solnedgang. Digger hytta om sommer`n!
Det er en ting til jeg gleder meg til ... -og det er å hente denne lekre, smekre bilen!!! Endelig en ny bil!! Nå putrer Skoda`n så fælt atte.. nå må jeg bare bli kvitt den! Så i begynnelsen av august må man se etter en sølvgrå Toyota Urban Cruiser! Juuhuu!! Ha en knallfin sommer!!! :o) *happy*

mine layouter..