søndag 27. mai 2012

Fantastiske dager!

 Vi har hatt besøk av venner, som lå over fra i går til i dag. I går kveld var det Grand Prix, og vi hadde det kjempemorro! God mat og drikke, både tidlig og sent ;-) Da de dro i dag, kom onkel, og vi reiste på hytta. Der venta "regjeringa" og det ble grillings, bading, soling og båttur ....
Fantastisk temp i vannet!!! Og vi har ikke tippa juni engang!! Begge gutta bada.. :-) Har vært en lang, solrik dag, og jeg bare digger det! Småprinsene er så heldige at de er igjen på hytta hos mormor og morfar. Jeg skal jobbe i mårra og reisten av uka. (får jeg håpe, men får se hva streiken bringer... bhg er jo ikke oppe til vanlig tid..) Ellers ble bilen vasket da jeg var tilbake, og noen møbler malt ferdig. Nå tørker de i garasjen...Mygg og knott og annet bøss: Hold dere unna!!! ;-) Nå er det vel på tide å få kroppen i seng. Mmmm.. liker denne årstida! Lyse, varme kvelder og masse deilig SOL :) Ha en fin pinse videre og nyt morgendagen!

mandag 21. mai 2012

lys og varme ...

Jeg er veldig sånn "lysdame" som en venn av meg sa her... elsker å tenne telys om kvelden. Masse lys overalt.. blir så koselig! Også varmer det faktisk litt. Oppbevaring av telys har det vært dårlig med, helt til lørdagen. Fant denne på Kremmerhuset og den MÅTTE bare bli min! 149 kr tror jeg den kosta. Ikke så voldsomt ille ... Syns den var superfin! Men, orker ikke fyre opp noe nå. Er lissom 23 grader inne nå. Deilig temp om dagen!!! Najs!!
Så var jeg på hytta en tur i går og åpna for sesongen. Fyra litt opp inne og raka endel. Fikk ned noe (les;mye) granbar og kongler på taket, og lufta litt inne i hytta. Ganske rått og kaldt etter vinteren... Og det er alltids ved å stable der ute ....................................... (har jeg ikke vært flink da??!!...) :-p

Nå er jeg sliten etter en time med zumba og litt aerobic, avsluttet med litt mageryggstyrkeøvelser...... Atter en ny dag i mårra. Får vel snart finne senga. Må bare henge opp en maskinvask og rydde ut av oppvaskmaskin... og skulle egentlig bretta sammen et tonn rene klær og, men .... huff.... trukke jeg orker før i mårra. Har vært flink nok! Ha en fin uke videre ;)

lørdag 19. mai 2012

17 mai, nye skilt og ti liv....

 Slenger bare inn et knippe med bilder, så jeg får blogga om alt på en gang ;) Prinsene og jeg hadde en kjempefin 17 mai :) tog, pølser, bolle, brus og is... og EN regnbyge rett før toget starta. Utrolig heldig med været! (skulle vel lagt ut bilde av de hvite buksene også, sånn etterpå, for de var artige i fargen!)
 Vi hadde masse sol også, og det var helt perfekt! Min store gutt og revene på avdelingen hans var rosaruss i år. Snakk om søte der de gikk med rosa russeluer :)
 Nå har jeg barnefri, og i dag har jeg jobba. Kun i dag - fri i mårra :D På vei hjem kjøpte jeg med meg den nye til Dum Dum. Sitter og hører på den nå... Bare lader opp litt i sofaen før jeg skal ordne litt rundt her. Deilig med ny musikk!
 Har lenge hatt lyst på  et skilt som er avlangt. Fant et fint et på Dorothea i går! Der har de forøvrig masse annet fint også ... og man kan glane seg bort i den butikken! Lækkert! Tenker det her skal få henge i gangen..
Da jeg skulle til kassa, gikk jeg forbi det her, og klarte ikke la det ligge ... det ropte på meg og hoppa rett og slett oppi posen før jeg fikk sukk for meg.... Passer bra her i heimen vaffal :o) .. får da håpe gutta syns jeg er en god mor ;) ... men, sticky floors og dirty ovens forekommer også! Ja, også happy kids da... :-)
Nå skal jeg få skrudd kroppen opp av sofaen og tatt en runde klesvask og lett ryddings her. Litt deilig å lande litt sånn etter en lang dag også da. Jeg må lissom "lade meg ut og opp" litt innimellom. Har fått en liten kommode av min bror i dag. Sto på trappa da jeg kom hjem. Så nå venter to maleoppdrag på meg! Må bare vente på litt bedre vær. Nå regner det litt :( men, til uka er det spådd varmt og knall!! Herlig! Da bare gleder vi oss til å kunne ta fram shortsen og spraylakken! God lørra da! Later .........    :-)

torsdag 17. mai 2012

Gratulerer med dagen!!

Håper alle får en super dag i dag med masse pølser, is og glade barn!!! Huurrraaa!!!! :)

onsdag 16. mai 2012

Gratulerer med dagen!

For 6 år siden feiret jeg 17 mai på sykehuset. Storebror valgte å komme 16 mai 2006. Utrolig som tida flyr...! Vi er såååå glad i deg, Aleksen vår!! Ha en fin bursdag i dag!! Masse klemmer fra mamma og lillebror :)

søndag 13. mai 2012

helga bare blåser bort...

...sånn bokstavelig talt også ... typisk når jeg har fri, da skal lissom været bli sånn såsomså... hadde jo sol i går og i dag tidlig, men det har jo blåst noe så innmari .... *grøsse*
Har fått myyyye fin hjelp av pappa`n min i det siste. Har fått hjelp til å rydde garasjen denne uka, og det er deilig å se enden på rotet...! Mye igjen, men nå er hyller kommet opp også, så det er lettere å stue vekk ting. Herrrlich!
Har fått tid til både gårtur og zumba- og aerobictrening denne uka også... Er så masse fine hvitveis inni skogen.... (ja, måtte vente på Hege, som måtte tisse litt, og da hadde jeg tid å ta et blomsterbilde..)
 Pappa hadde bursdag på fredag, så vi leverte gave og fin tegning på kortet... 
 I går ble det endel lek ute med sølevann og annet..... og sjekk skotøyet til minsten...!! En clogs og en vanlig sko... -søtingen...
 I dag har det vært bursdag og skravling med ei venninne mens unga var og proppet i seg pølser, gelè og kake... Vi måtte sitte inne å fyre! Bildet var bare fra i morges, da det var mulig å sitte ute og kose seg med en latte og litt FB...
Denne uka er det bursdag i huset, og når det faller på dagen før søttende maaaii... så blir det litt styr. Men, vi skal nå klare kose oss fordet! Lillemann mener han har akkurat passe med solbriller forresten! Ha en finfin uke!! Håper på masse soooool og deilig vær!!

søndag 6. mai 2012

Kald på bena?

Det er søndag kveld og jeg har krøpet oppi senga alt. Etter en tur ute i Tigerstaden i går kveld med noen venner, og jobbing hele uka og denne helga, er jeg klar for litt søvn og hvile... senga mi er lissom best! Gutta er hos pappa`n sin denne helga, så det er bare meg og katta hjemme nå. Tenkte jeg skulle slenge ut et bilde av min nye kurv med ullsokker oppi....
Den står i gangen, og alle med kalde ben kan låne seg et par sokker! Mamma`n min jobber sammen med ei som er så flink til å strikke! Superfine farger og herlige sokker! Jeg har kalde gulv i huset, så det er deilig på kalde dager å ha på noe. Greit å ha i gangen, for gutta har vært flinke å ta på ullsokkene sine når de har kommet hjem. Nå får vi håpe vi slipper gå med ull utover, men på kveldene er det deilig... vi bor jo i et bra snodig land med tanke på været. I går på vel til jobb snødde det... og på ettermiddagen satt jeg på Karl Johan og tok en utepils i stekende sol!! Så man må være forberedt på alt :) Nå roper Ole Lukkøye ... Ha en fin uke alle! Kommer snart innom igjen ......

mine layouter..