søndag 26. februar 2012

våren kommer ....

 Selv om det bare er sent i februar, så har våren kommet ... snøen smelter, pippen synger og hundebæsjen kommer til syne... ikke like vakkert, men det er fakta! I dag har jeg hatt en superfin søndag. Ligget og sløvet og faktisk sovet litt lenge... og gikk meg en lang deilig tur midt på dagen. Man må passe på hvor man tråkker, og ikke minst trå forsiktig på isen, som er overalt!
 Vel tilbake tok jeg meg en latte ute i solveggen, på rattkjelka.. Denne helga har hele trappa mi kommet til syne også. Herlig... bittelitt is igjen, men, guri så deilig å kunne gå ned og bruke heeeele trappa!
... søndagsturstemning på bygda...
Jeg har fått vaska endel i helga også... og fylt opp skyllemiddelflaskene og vaskepulverglassene. Har brukt scrappebokstavene mine til å merke glassene. Full oversikt! Nå venter nok en ny uke... Tidlig på`n i mårra! Ha en suuuper uke! Later!!

lørdag 25. februar 2012

Happy Girl ...

Jeg er jo forsåvidt ganske så happy... og kom over denne supersøte puta i går! Den måtte bare bli med meg hjem...kjøpte den som en gave til meg selv, tenkte jeg. Er jo helt alene (ja, har jo katta da, men..) i helga. Har jobba to helger på rad, så nå var det godt med fri! Gutta er hos pappa`n sin. Nå kjenner jeg at jeg er glad i kveldene... kan tenne lys og ha sånn lun stemning, og så syns ikke hybelkaninene!! Nå er det jo lyst og fint, og alt jeg skulle gjort på lange tider kommer ekstra til syne... så her svinges tryllestaven!! .. eller var det vaskekosten.... !? Ha en superduper helg! I`ll be back .....

søndag 5. februar 2012

Kaldt ute og varmt inne...

 En ting jeg er glad jeg satte inn,er ny vedovn! Den er jeg blitt sååå glad i! Den varmer så innmari, og stuetemperaturen er kjapt høy når den får stått og putra litt... I går var det -30 minus på mårrakvisten her.-32 på det kaldeste på natta... Godt det var lørdag og vi kunne være inne å fyre!
 Vi måtte en kjapp tur på butikken da, og storebror måtte skrive handleliste...
 På ettermiddagen kom mormor, morfar og min lillebror på besøk, med pakker til meg :D Fantastisk mye fint! Jeg fikk bla. 10 sekker med ved!!... pluss strykejern, lys og to slike lykter... Utrolig fine! Nå er det bare innedilling med rydding av klær,klesvask og lek. Lurer på å ta en tur ut. Aleksander fikk ski i går, så vi får teste de kanskje. Også måke litt, siden det har kommet endel snø... *psyke seg opp*
Hadde det vært noe tæl i katta, kunne jo hu gått ut og måkt litt, henta ved og sånne ting. Hu enger seg ikke til malejobber engang! Fyttikatta.....men, å  kose seg på sofaen foran den nye ovnen - DET kan hun!! :) God helg og ha en fin uke!

mine layouter..