søndag 26. juni 2011

Utebursdag!

... jeg skal ikke sette opp et slikt partytelt hver gang det er bursdag, for jaggu sa jeg arbeid!! Men, det ble koselig, og alle fikk plass under og rundt langbordet. (..altså, vi snakker under teltet og rundt bordet...) Det kom faktisk 5 dråper eller noe, og ellers ganske så bra vær :)
Lillegutt fikk så mye fint! Både klær og leker i akkurat passe mengde, som alltid!
Jeg lagde marsipankake for første gang i dag ... ikke noe alvorlig til konditorpreg over`n, men det smakte da godt... -og lysa ble blåst ut! Uvisst av hvem ... men, bursdagsbarnet var det ikke!
Lagde dessert til meg og storebror (lagde til mini og, men han liker jo ikke sånne søte ting...) til barnetv. Litt eggedosis (som jeg kommer på hvor mektig er de få gangene jeg spiser det....) med jordbær og blåbær oppi :) Nå roper senga. Er så sliten at jeg stuper snart.... Har tatt på denne helga, kjenner jeg. Tusen takk for alt det fine gutta fikk i dag! Ny uke venter... en uke nærmere ferie..... :-D Ha en fin uke!!

lørdag 25. juni 2011

Verdens beste 3 åring!

For 3 år siden kom denne kjekke gutten til verden! Det gikk ganske så fort, og tida etter har gått like fort syns jeg... Du er en bestemt liten kar, som "bestemmej".. og har egne meninger! Også er du er så innmari snill, god, flink, veldig grei og omtenksom også da :)
I dag tok jeg med meg gutta på shopping, og kom tilbake med en henger med huskestativ! Det var noe av skattepengene jeg skulle bruke på i år...
Det var veldig godt mottatt!
Til og med puselusen klatret seg opp og snuste og syntes det var veeeldig spennende.... (hun skled faktisk sklia også, med min hjelp....)
Gaven i dagtidlig var en liten gråtass.... "gåtass, gåtass, gåtass, mamma!! seee.. gåtass!!!!" Deilig å se at de blir så glade for noe som de har ønsket seg lenge... I morgen blir det feiring med familen, og vi skal ikke være inne.... ;) Mamma er sååååå glad i deg vennen! Håper du får en super bursdag i morgen også! Stor klem mamma <3

onsdag 15. juni 2011

aahhh... onsdagslykke :)

Jeg syns det er bittelitt kjedelig at jeg ikke fikk sett Bon Jovi i kveld, men ungdomsheltene spiller sikkert en annen gang jeg får mulighet å dra ....... *håååpe* ... Storebror synes det er så gøy å hente post, så i dag kom han med "masse post!"... og en superkoselig pakke til meg :) Eeeeelsker å få sånne pakker i posten altså!
Søte, snille venninna mi Liss har ordna den nyeste CD`n jeg har prøvd å få tak i en stund, og sendt den til meg som sommergave :-) sweetie! Tusen takk! Har så mange snille venner :))
*glad*

mandag 13. juni 2011

Første ferieuka er unnagjort!

.................................................... og når man sitter her og skal på jobb igjen i mårra, får`n si det har gått raskt unna! Selv om jeg føler jeg har hatt lenge fri nå.. litt sånn halvveis sommerferie.... (godt det er mer igjen om ikke lenge!!)
Vi reiste onsdag kveld til Kristiansand. Lå på Rica Dyreparken og hadde to dager i Dyreparken. Utrolig gøy! Vi og ungene koste oss masse! Det var regn på morningen første dagen, men det stoppet klokka eleve, så da gikk vi. Været ble bare bedre og bedre utover...
Vi hadde så veldig fin utsikt fra hotellet... gutta var ivrige på å se på skuta som gikk fram og tilbake. Vi seilte ut med selveste skuta til Sabeltann begge dagene og så etter sjørøvere...
Lillemann passet ekstra på da vi kom tilbake på rommet ....
Traktor er den store greia om dagen. Alt som har med traktorer og generelt landbruksmaskiner (men, mest traktor...) å gjøre er såå stas! Og enda mer stas var det å få kjørt traktor helt alene! Vi har hatt to supre dager i Dyreparken og skal garantert ned igjen om ikke lenge...
I helga har jeg og smågutta vært på hyttetur med noen venner med barn på samme alder. Kosa oss masse der og. Vi og myggen.... Har ikke akkurat fått ligget sånn hele dagen, men jeg måtte prøve litt! ;) (vi har faktisk fått scrappet litt, men det må vises senere..nå er det natta!)
Ha en fin uke videre!! Later!!

fredag 3. juni 2011

Sol og sommer!

I dag var det planleggingsdag i barnehagen, så jeg og to venninner tok med ungene våre på tur i dag. Vi koste oss masse med medbrakt lunsj, lek og bading i vannsprederen ... det var ekstremt varmt i dag, så det ble noen is da vi kom hjem i dag gitt! Jeg skal jobbe to dager nå før det blir en ferieuke. Gleder meg :o)
Dette bildet tok jeg i kveld før sola gikk ned.. litt sommertemperatur i kjøkkenkroken... :) Nå er sommern i gang! Ha en super helg!!



mine layouter..