søndag 24. april 2011

Deilige påske!!

jammen ikke vondt med hjemmepåske når man har såååå nydelig vær og flotte dager!! Her har "kose seg i sola -faktoren" vært høy! Jeg har kun hatt fri i går og i dag, og nyyyter max før det blir svett kontorjobb på meg igjen. Nå skal vi på middag til mormor og morfar oppi den stille skogen. Blir godt det :) ha en fortsatt fin påske! :-)

onsdag 20. april 2011

God påske!

Det varmer mammahjertet så godt når barna kommer hjem med ny påskepynt de har lagd i barnehagen... en liten duk, karse og kyllinger :)
I dag har gutta vært med på jobb. Litt småslitsomt når dagen er ekstra masete, men sånn er det nå :) de er greie å ha med seg. Da vi kom hjem var vi ute til sengetid! Pølser på terrassen og deilig kos ute. Tok fram bord og noen stoler fra vinterdvale og fikk vasket det litt.. Vi fant hestehov bak huset og plukket noen med inn. Noen med litt kortere stilk enn andre ;)
Nå har mamma sagt at påskeharen kanskje hopper innom i natt ... så det er best jeg ordner plass til den ... ;) Jeg skal ta fatt på to nye arbeidsdager før to dager fri. Ha en fin påske!! Eggende hilsen fra meg :-D

lørdag 16. april 2011

Vårnytt!

Jeg unte meg en svipptur innom KapAhl her i går, etter tannlegebesøk. Resultat null hull, for 36. gang må feires med litt nytt, tenkte jeg ... :)
Så er det engang slik at dette huset har tre dullioner sko, støvler og sandaler - men ingen som passer når man trenger det! Et sted trodde jeg vi hadde et par støvler til miniputt, men den gang... -nye måtte kjøpes! På tide å sette cherrox`n vekk nå vel.
Mor fikk seg også litt luftigere sko..

Denne helga jobbes det. Hele uka jobbes det. Kan se langt etter lang påskeferie egentlig. Gutta har jo fri da, og har starta påskeferien sin på hytta i dag, sammen med mormor og morfar. Tipper de koser seg! Så kan man jo si det er litt påskeferie å ha barnefri helg da. Nå står døra på vid gap og slipper inn masse vårluft! Deilig i sola! Nå skal mat lages, tenker jeg. Ha en superduper helg videre! :-)
klem M

søndag 10. april 2011

Tyskland og scrappehelg

Borte bra, men hjemme definitivt best!! Ingenting er som å komme hjem i egen seng, etter mange netter borte fra den .. tirsdag dro vi til Kiel, og opplevde ting som møter, omvisninger og barkurs ...
i tillegg til litt bølgesus og unormal spising og drikking (sånn midt i uka...) så har jeg vanskeligheter med å sove ombord på båt.
Var bare hjemme for en mellomlanding, før stortreff med scrappedamer på Grorud denne helga! Utrolig gøy og faktisk veldig slitsomt... Her er et par titt på noe jeg har laget.... men, bildene kom opp-ned! Jeg orker ikke prøve snu dem, så det får bare gå ... Det ble da noen LO`er da!
I tillegg til litt lite mat, dårlig med søvn og varmt lokale, har vi ledd og kosa oss masse.
Fantastisk sosialt og innmari artig! Pluss at man nærmer seg ferdige album ;)
Ble gevinst på meg i går, men i dag var det ikke en eneste premie som gikk vår vei ..... Ungene har kost seg hos mormor og morfar, gubben har jobba og jeg har hatt jentehelg! Nå kaller senga. Bare orker ikke mer. Ligger her alt, så nå går gluggene igjen ..... god natt og ha en fin uke! :D

søndag 3. april 2011

våren nærmer seg ...

Denne helga har vært avslappende og fin. Pleier litt snørrete unger, så i går var vi bare på en handlerunde. I dag måtte vi ut å gå litt i tåka. Jeg fikk sove til klokka ti i dag! Noe sånt skjer jo ikke akkurat hver helg ... men, i dag nekta jeg plent å stå opp halv sju! Unga var superklare for å stå opp da ...
I dag er det mildt og fint ute :) Herlig mye klin, leire og vann .... i natt regna det, så snøen minker! Hurra! Siden vi plutselig fikk et nytt hus som nabo, (plutselig medfører ganske så riktighet, for å bygge hus i dag går fort....) så er klin-leire-møkk-faktoren enda større rett på utsida av døra... På fredag var jeg til linsekontroll, og ramla bare forbi en skobutikk med tilbud... jeg er jo den som aldri får tak i fine tilbud, for enten er jeg som regel for sent ute for å finne størrelser eller så har jeg bare ikke penger. Ikke at jeg hadde så mye av dem nå heller, men nok til å røske med meg et par støvletter til 199 kr!! Og en jakke på HM for 200 kr! Snakk om kupp... så nå kan jeg bytte ut vinterjakka i allefall ... ;o) Har hatt det i tankene lenge, så snakk om flaks ... (Lurer på om jeg skal levere Lotto til uka...) Dessuten møtte jeg ei venninne i truseavdelingen (...), så da fikk man litt tips om ting også! Og en liten skravlings ;) Til tirsdag reiser jeg til Kiel med jobben. Der nede er det MYE mer vår enn her, så det blir deilig! Ha en fin uke! :-)

fredag 1. april 2011

Fredagskvelden har senket seg...

vi har spist god mat, tøysa, prata, spilt litt gitar for gutta (altså, pappa har... mor har trallet) Nå sover prinsene, far i huset er i Oslo på Big Bang konsert, og jeg og pus ligger på sofaen og ser tv. Har hatt litt av hvert på planen i dag og endt opp med to, skal jeg si, ganske så gode handlekupp! Får slenge ut bilde i mårra ...deeeilig med fri på ukedagene! Ha en super helg alle sammen! :D

mine layouter..