torsdag 31. mars 2011

Sol i hjerte sol i sinnet ...

... våren er i annmars....-sa noen! Skal gi deg vår jeg ... Makan til snøvær og kaldt! :-o våknet til snøføyke og - 3 grader.... snøen har lagt seg som et pledd igjen, og slafser seg til til ... godt jeg har verdens søteste solstråler inne da :) kosa oss i senga alle tre i dagtidlig før vi sto opp. Deilig med fri! Jeg kjøpte solbriller til solstrålene i dag, og de ble så tøffe! Nå bare har sola å komme fram igjen, for nå står vi klare med solkremen og brillene!!
I dag ble det en bursdagslunsj på kafèen med venninna mi :) vi fikk hjertesjokolade med på kjøpet av Mocca`n også. Deilig :) Herlig med en sløvedag med skravlings og kos! Ha en superduper kveld og god helg! :-D

onsdag 23. mars 2011

Våte, fine, smeltende dager!

Det er utroooolig så mye snø som smelter på en dag!!! På søndag fikk vi ikke opp døra til terassen, men på mandag gikk den opp, og masse snø var borte! Trodde ikke vi skulle få sitte ute der til påske, men det ser lyst ut nå ;) jaggu kom det ikke et juletre til syne også... ja,ja.. det var DER vi (les;gubben) la treet da vi kasta ut det... det kom jo så mye snø rett etterpå, så det ble lissom bare liggende. Ungene storkoser seg om dagen nå. Bader i digre vanndammer tror jeg... alt er i allefall ganske vått! Det er så herlig å kunne henge ut klær på tørk ute på trappa, som også er snøfri .. Gutta er veldig opptatt av våren og at snøen smelter. "Det er vår nå", sa jeg til storebror i dag, men han insisterte på at det var vinter... Da vi kjørte hjem i sta spurte lillebror "mamma, hal huset vårt smelta nå?" .... åh,så søtt! :) "Ikke huset, men snøen på taket er borte!" Og det er litt deilig, for da renner det ikke like mye vann derfra lengre... Jeg digger våren! hurra! I morgen skal mormor sitte barnevakt så vi kan gå på foreldremøte. Gutta gleder seg masse til at mommo skal hente i barnehagen og spise middag hos oss... Nå roper senga på meg!! Opp tidlig igjen i mårra... Later!

søndag 20. mars 2011

kort og bursdag

I dag er farfar (til ungene da...) 60 år ... Gratulerer!! Jeg har satt sammen et lite bursdagskort nå. Jeg lager aldri kort, så jeg føler ikke det er min sterkeste side -men, det ble da et kort! Litt musikk-inspirert, siden han er i den sjangeren...
Her fra i går kveld da vi var i Oslo og hørte Texas Twisters spille :) En hyggelig kveld!
Ungene har vært (og er ennå) hos mormor og morfar og har kost seg masse. Her et bilde jeg fikk tilsendt av min far på mail, som jeg syntes var såååå søtt :) Vi skal snart få på oss fillene, hente prinsene og så dra på familefest på restaurant i Oslo! En fin avslutning på en fin helg!

søndag 13. mars 2011

Ny LO ...

Fikk lagd en LO nå i kveld. Litt kjapp og enkel. Fikk kjøpt et par ark og litt småstæsj på messa i sta, så noe er brukt her :) Den lille grønne fyren oppe i høyre hjørnet er sååå søt! Og den lille fyren midt på bildet også da selvfølgelig! :)
Ha en superduper uke! Senga roper og atter en ny dag venter i mårå....

scrappeinspirasjon ...

http://scraporamamessen.blogspot.com/


får ta en tur vel .... :-) Mulig det blir med noe smått hjem .... og litt ideer og inspirasjon!

tirsdag 8. mars 2011

Resultat!

Syns den ble fin jeg.... gjorde seg hvit og med nye knotter! :-D

mandag 7. mars 2011

Hvitt og rent

Endelig siste strøk på sjenken ... nå står den og tørker med dørene oppe..... Har fri i dag, så ingen små fingre har vært her og tafset.... :) Den blir så fin i hvit! Nye knotter skal på når den er tørr, og så skal jeg slenge ut et før og etter bilde...
.. også vaskes det klær her. Her et gammelt (nuhvel, ikke sååå gammelt da...) bilde av mini, som elsker å hjelpe til med klesvasken ...Han er i barnehagen i dag, så jeg har vaska helt på egenhånd i dag. Haugene vokser fælt om man ikke får kontroll på dem fort! Litt svisj og svosj med vaskekluten her og der, og litt smårydding .... og så var den fridagen snart slutt. Må bort å hente prinsene nå. I morgen blir det kafèbesøk med ei venninne ... og kanskje litt shopping! ;) Ha en fin-fin mandag og flott uke! Tadaaaaa!!

søndag 6. mars 2011

Fastelaven og jobbehelg

Bildet lånt fra http://www.matoppskrift.no/

hvorfor spiser vi boller med krem til fastelavn og ikke ellers i året? Fastelavn kommer fra ordet “Fasten-abend” og betyr opprinnelig “kvelden før fasten”.
Faste er egentlig en religiøs skikk. Gjennom fasten skulle en delvis eller helt avholde seg fra å spise. Derfor var det viktig å spise mye før fastetiden setter inn. Askeonsdag, onsdag etter fastelavnssøndag, innledet fastetiden. Den varer i 40 dager frem mot 1. påskedag.

Sånn! Der kan min kjære lese om hvorfor vi feirer fastelaven... Han og min bror hadde snakket om hvorfor vi egentlig spiser boller med krem og det heter fastelaven, så her kan dere lese gutta! Er jo bare å google om man lurer på noe ... egentlig ;) Jeg har vært på jobb i helga og gutta har styra hjemme alene. Det har de klart fint (gutta har snudd opp-ned på rommene sine, så jaaaa..klart seg heeeelt fint!!) I dag har de til og med bakt boller! Så det ble jaggu en bolle med krem på mor til dessert i dag ... flinke gutter :) Blir deilig med fri i morgen. Har planer om å male ferdig sjenken..... bare lillemann holder seg så han ikke blir syk. Han hoster nemlig litt om kvelden når han har lagt seg ... ha en god natt og fiiin søndagkveld!! Later!

torsdag 3. mars 2011

Musa ingen vil bruke ...

Litt snodig overskrift kanskje, men fakta! Jeg har for lenge siden hengt opp en mus og en ku fra Kremmerhuset, som knagg til ytterjakkene til prinsene. Det er jo bare en søt knagg! Men, at de skulle lage så mye bråk og grining, hadde jeg ikke tenkt ... det er jo selvfølgelig ingen av gutta som vil ha jakka si på museknaggen! Kua er kulest må vite! Minsten gråter såre, sinte tårer om storebror rekker henge opp på kua først - og omvendt. Så nå har mor kjøpt to små bokstaver og skrudd av selve knaggen og festet på dem. En A og en K. Da vet de hvem som er hvem sin i allefall og diskusjonen er død. Bokstaver er stas!
Litt hull og litt merker bak på veggen, men ... det gjør ingenting bare gutta klarer henge fra seg uten så mye styr ...
skal pusse opp senere, og da tror jeg en stor bokstav til alle hadde vært litt kult... Nå sitter jeg og har supersoftbløte føtter. Nettopp kommet fra en time fotpleie...... fantastisk! I morgen tidlig skal storebror til tannlegen :) så er det avslutning med premieuttdeling, pølser, boller og fest i barnehagen i morgen, fordi det har vært "vm" der med ski og konkurranser denne uka. De har kosa seg masse og størsten har virkelig fått dilla på å gå på ski! Ha en flott kveld!!

mine layouter..