fredag 30. april 2010

ei uke som gikk fort...

Vi har vært i Kiel med jobben denne uka, så det gikk fort til fredagen kom! Har sett byssa og alle steder de lager mat ombord, sett ubåten som ligger på land i Kiel (20 minutter med buss unna kaia..) vært i utsiktstårnet 70 meter over bakken (minnemerker fra krigen) og masse annet fint. God mat og drikke i baner... shopping og hyggelig selskap :) Deilig med et avbrekk sånn midt i uka..
..lugaren min...
.. flott morgen ute på dekk, ved innseiling til Kiel....
Ha en fin helg! :)

søndag 25. april 2010

ship ohooooi!

Mens kommoden i garasjen tørker og gutta driver alene i heimen, drar mamsen selv til Kiel en tur med jobben i mårra. De har hatt en superfin helg hos mormor og morfar. Kristoffer, himself, burde få en ispinne i luedusken sin, siden han tok sitt første bad ute, før 1 mai..... (han er kjapp fikk mommo erfare, og labbet ut i vannet og snubla liksågodt langflat mens han var i gang...) Har vært veldig effektiv i heimen i helga og brent av mye kallorier bare på husarbeid og sånne ting. Bad er vasket og kommoder, krakker og hyller er malt... rom ryddet og klær vasket... Blir spennende å se om det er like fint når jeg er tilbake på onsdag ;-) Ha en fin uke!! :-D

lørdag 24. april 2010

Barnefri og maleprosjekt

I dag har vært en effektiv og fin dag! I morges kjørte jeg prinsene til mormor og morfar. Papsen slapp vi av på veien. Han hadde planer med andre... så har jeg endelig fått malt litt! Nå stinker det litt her inne, men det går vel over ... Deilig å kunne la døra stå på vid gap, musikken på full guffe, mens man maler og koser seg i sola :) Fikk en gang en gammel tripp-trapp stol. Litt pussing og maling på den, så ble den kjempefin! En Ikeakrakk fikk nytt liv også.... og bokhylla mi fikk endelig siste strøk finish! I garasjen står en halvferdig bokhylle og en nesten ferdig kommode jeg fikk av min bror. Han skulle kaste det, så jeg kapra "søpla" hans... Fikk forresten den midt i fleisen da jeg kom hjem denne uka med det.... "hvor skal du ha den søpla der hen?!" Jo, hjemme!! Skal vise gubben at den kan stå inne jeg, etter litt jobb på den...HAH!! Deilig med en fridag helt for meg selv! På det verste her, er det mer rotete enn noensinne, men, det må bare til... skal rydde og vaske litt mer i mårra. Har nå endelig fått unna maleprosjektene... Deilig å sette seg ned med en hjemmelaga tacopizza og et glass rødvin da ja. Dagen flyr, men det har vært sååå deilig vær! Gutta har kost seg ute med mormor i hele dag. De har spist lunsj ute også, og skikkelig kosa seg som de pleier :) I morgen skal vi på middag når vi henter gutta. Mandag drar jeg på jobbtur til Kiel med Magic... Blir gøy med en tur! Nei, får vel slenge seg nedpå litt vel. I mårra kan jeg faktisk sove litt lenger og stå opp når det passer meg! (som sikkert blir passe tidlig, kjenner jeg meg selv rett....) Ha en fin fin helg videre alle sammen! :-)

torsdag 22. april 2010

MAMMA :)


Å være mamma... det betyr å ha det travelt, pusse neser, tørke hender, synge viser,tørke tårer, sette plaster og være dommer. Å være mamma kan være slitsomt når huset flyter, ryggen verker og noen venter at mamma ordner. Å være mamma og alltid svare når noen roper og alle maser... skape minner og gode vaner, være ærlig, streng og kjærlig.. Å være mamma det er så viktig. Å være mamma ja - det er herlig! Superglad i dere to små prinsene mine :)

søndag 18. april 2010

helgeoppsummering...

Har vært kjempedeilig med en langhelg... torsdag og fredag gikk ikke med til husarbeid, skal vite! Neida! Her var det kafè og shopping, som sto på planen... og en visitt lang borti huttiheia til ei venninne som har flytta.... ja, nemlig, langt vekk... Merkelig det der. På kartet ser avstanden ikke så gæli ut :) Så da fløy jo den dagen, men det var så gøy å endelig ha tid! Jeg lurer på hvorfor jeg alltid skal drive med husarbeid og vasking av klær på fridagene mine... -da får støv være støv! Syns det er deilig og bare nyte fridager og kose seg mens man kan. Deilig å være på kafè med venner man ikke har sett på lenge, og kan skravle alt mulig med. Passet bra at lønna kom samme helg, pluss at det var salg på masse! Fikk et par billige topper og gensere... og var innom Dorothea på Triaden. Der kan man bare drømme seg bort da..... *sukke* Mye lekkert!
Storebror fikk seg sko på ettermiddagen da vi kom fra barnehagen og er veeeldig stolt av dem. Forteller gjerne alle han møter at han har fått nye sko :)
I skivende stund er storemann i bursdag til ei av venninnene i barnehagen sin. Minsten sover. I dag tidlig var vi ute og lekte litt. Deilig vær når sola er framme! MMmmmmm.....
Mini poserer :) Stormbergdressen jeg kjøpte i fjor passer ennå. Kjempefornøyd med den! Størsten fikk seg nytt pannebånd i helga. Veldig fornøyd der og... nå funker ikke lue lengre! Nei, nå må jeg avgårde og hente en full av pølser, kake og is..... Later!

tirsdag 13. april 2010

Vårlykke!

Solskinnsdager, fuglekvitter, glade mennesker... den første hestehov... hopping i trampolina til naboen... Ute med lette klær hele dagen.. klær som tørker ute i vårlufta.. lyder som tyder på vår... loppemarkeder... sykling, hyggelige gjensyn med mennesker som man ikke har sett så mye i løpet av den lange vinteren... -rett og slett bare ren vårglede!!

mandag 12. april 2010

fylte horn og kortvokste hissigpropper...

I dag har jeg gjort litt forskjellig her på ettermiddagen. Far i huset dro på jobb da middagen var spist, og jeg har rydda, vaska, bakt og løpt etter småtroll... Det ene øyeblikket er småprinsene søte som engler og nusser og koser, leker og er sååå snille mot hverandre... i det andre er det full krig med hyl, grin, skrik, kasting, dytting.... Ikke fullt like søtt, men de er prinsene mine allikevel ;) Jeg har bakt en runde horn med fyll i i kveld. Jeg kunne jo har tjuedobla oppskriften tror jeg, for de løper avgårde omtrent før de kommer ut av ovnen. (.. de fikk kjappe ben da far i huset kom hjem....-han er sjefsprøvesmaker nummer en!...) Jeg sa det var fetaost i noen, men hadde mista litt oversikt over hvem som var med fetaog hvem med ost og skinke. Da er det jo greit å smake seg igjennom til man finner en ... Jeg lagde meg en kopp kakao og tok en smakebit. MMmmmmm.... Kjenner jeg gleder meg til helg nå. Langhelg og! Nå er det 9. dagen i strekk på jobb i mårra. Må igjennom 10, før det blir helg. Det blir godt det tenker jeg :) kanskje jeg skal bake litt mer, så jeg kan legge 2-3 i frysen...?! Eller kanskje ikke... Har planer på fridagene mine og gleder meg til å treffe venninnene mine, som det er lenge sida jeg har sett :) Gleder meg ikke like mye til tannlegebesøket, men det må jo til det og... Ha en flott kveld og fin uke!! :)

torsdag 8. april 2010

smokkekos :)


Vi slenger oss med på en liten smokkekonkurranse,vi :) syns det her bildet er så kos... full konsentrasjon foran barnetv og bamse og smokk godt inntil... *smelte* Håper vi blir månedes smokkebaby ;-)

tirsdag 6. april 2010

forfriskende!

Ja, jaggu var det en frisk tur jeg var på nå. Sparka meg selv bak og ut på trimmetur :) Tok sekken på ryggen og gikk innom butikken også. Har følt i hele dag at jeg måtte ut å bevege meg. Deilig å gå seg svett og deilig å kjenne den friske kveldslufta! Nå er det så lyst at det er mer trivelig å gå enn det var i vinter. Da var det bekmørkt og grusomt kaldt... Håper jeg klarer å sparke meg ut fler kvelder... *stramme seg opp*.. Vekta har gått feil vei etter permisjonens slutt. Da var vi ute på gåturer hver dag, og buksene passet da... Nå derimot har det tippa litt feil vei ... 3 måneder igjen til sommerferien nå, så det er bare begynne!
I dag har det gått i ganske så sunn mat... masse grønnsaker og frukt.. Må lissom rense ut all godisen etter jul og påske kjenner jeg! Stakk innom ei venninne også med en beskjed, så slapp jeg sende sms :) Møtte ei anna venninne som var på joggetur også.. (sprek er du M !!) Var rent sosialt på denne aleneturen min i kveld. Litt sånn hyggelig å gå tur og se inn til andre hvordan de har det (ja,ja.. jeg mener ikke at jeg henger på ruta og glaner inn da.....!) Men, jeg syns det er litt koselig... Men, nå skal jeg hoppe i dusjen før køya. Ha en god natt og fin dag i morgen! :)

søndag 4. april 2010

påskeutflukt...


i går var vi en tur på hytta og spiste lammemiddag og masse annet godt :) Veien var grusom å kjøre på, men, vi og bilene kom hele ned igjen (håper jeg...) I dag er siste fridag for meg før det er jobb igjen i mårra. (.. og resten av uka enkli...) Ha en fin søndag! :)

lørdag 3. april 2010

God Påske!!

Vi stikker en tur på hytta til mommo og offa i dag :) Blir kos med middag med familien .. God påske alle sammen!!

mine layouter..