tirsdag 30. mars 2010

.. nei, har du sett a gitt!

Eggene i kjøla fikk plutselig litt sjel..... (hehehehe...)Ble så inspirert av en mail jeg fikk på jobben her om dagen... I går prøvde jeg meg fram på et par fjes. Aleksander syntes de var veldig søte, sa han. I mårra skal han være med meg på jobb :) han gleder seg sånn! Vi skal opp tidlig og dra allerede klokka 6, så jeg får vel finne puta snart jeg og. Litt sliten nå kjenner jeg. Blir godt å legge seg i rent sengetøy, som min kjære akkurat har lagt på senga :) Ha en fin kveld!!

søndag 28. mars 2010

Vekk med vintern!

Papsen har jobba i hele helga, så han har vi nesten ikke sett noe til... På formiddagen tok vi en tur ut. Gutta storkosa seg med snø,vann, spader og lastebiler. Måtte ta fram lekene fra garasjen igjen. Vi har måka terassen også, så nå skal det ikke mye til før den er helt bar! *hurraa* Gutta hjalp til og syns det var sååå gøy. Til og med et juletre fant vi! *rødme* .... Det havna der ute da det var litt snø og ble nedsnødd resten av den vinteren.. der har det ligget fint under tonnevis med snø. Jeg trodde aldri vi kunne få sitte ute på terassen i påska, men så feil kan man ta! Nå er det to dager i barnehagen igjen før prinsene tar påskeferie. Jeg derimot, tar bare ferie til lørdag og neste søndag..... beste med sånne dager, bortsett fra at man gjerne får litt mer betalt på røde dagene, er vel trafikken. Deilig at så mange reiser bort, så jeg slipper å stå i kø ;-) Ha en eggete fin søndagkveld!! Later!! :D

lørdag 27. mars 2010

påskefølelsen siger på...

... selv om jeg ikke akkurat får noe påskeferie, så prøver jeg å komme litt i modus i allefall... Påskefrokost i barnehagen på fredag med prinsene var veldig koselig! Deilig med en morgen med litt god tid og koselig frokost sammen. I dag har vi tatt fram litt duker og kyllinger. Koselig å ta fram påskepynten til Aleksander fra i fjor også :) Kristoffer har også lagd sin første påskekylling - med munn! :-D Tipper han har fått litt hjelp... men, utrolig søt! De flotte liljene fikk vi på jobben denne uka.. En kunde med masse til overs ... sånn liker vi!! :) De er i allefall innmari fine nå som de har sprunget ut. Nå skal vi få hengt litt egg på noe kvist, men først må vi ut å plukke litt..... (altså kvist...) Ha en fin helg!!

torsdag 25. mars 2010

snaaaaart påske ...

Det er så herlig når poden hentes i barnehagen og han stolt viser fram kyllingen han har lagd!! Er den ikke fin, vel....?! :-D Den fineste pynten i verden..... -syns nå mamma og pappa! (og lillebror, som ikke får lov å leke med den av storebror....)

søndag 21. mars 2010

helgeoppdatering...

.. fredag ettermiddag dro vi til et vennepar og deres to jenter. Vi koste oss med goood mat og godt drikke. Superhyggelig kveld! Masse latter og morro... vi fant ut at vi ikke har hatt det sååå gøy på evigheter...
Da klokka var godt etter midtnatt fant min kjære ut at vi måtte spille yatzy. Utrolig gøy det og... vi fikk vondt i lattermusklene.... hvem som tapte og hvem som vant tror jeg ikke vi ble enige om (jeg "vant" i allefall da småkrypene ville opp kl seks......)

.. i går var vi ute en lang gåtur bort til papsen sitt nye lokale. Gutta fant mye fint på veien... mamsen syntes det var deilig med litt luft.... kan ikke si jeg ikke var litt sliten og trøtt... Det er deilig å slippe tykke dresser og sur vind. Våren er deilig...


forkjølelsen herjer i heimen og snørra renner ustanselig hos alle.... I dag snør det store filler! Håper det forsvinner fort igjen.... Jeg tok en kakao på pinne i dag. Måtte prøve :)



Nå venter vi på at mini skal sove seg ferdig og at vi skal på middag til mommo og offa ... blir godt med mommomiddag igjen! Og koselig å se familien igjen :-) ha en fin søndag!




torsdag 18. mars 2010

blod og shopping!

Deilig med fri!! I dag hadde vi en rolig morgen og gutta var blide :) jeg og storebror var først oppe, og fikk både dusja og spist før minsten våkna klokka sju... Kjørte gulla i barnehagen, og dro innover til Ahus. Der la jeg igjen en halvliter av mitt rhesusblod, før jeg brukte opp gavekorta mine på Kremmerhuset og Bikuben. Jeg digger gavekort! Fikk to bokstaver og et søtt zinkhjerte, og noen telysholdere. Hylla foran soverommene er hylla til gutta der dåpsbilderammene står, de første skoene henger, og avtrykk av den ene foten da de var bittesmå :) Skulle vel lagt inn bilde av de og, men det får vi ta siden... I dag plukket jeg en bok i gave fra blodbanken. Fortalte Aleksander at jeg skulle gi blod i dag, og han trodde jeg skulle gi fra meg alt.... (hehe..) Så denne boka passet veldig bra! Skal lese litt i den i kveld og lære litt om hva som skjer inni kroppen. Han er opptatt av hjerter om dagen. Kommer hjem med fiiiine røde streker oppover armene, der han har tegna hjerte... (i går fikk jeg vite det ikke bare er armene de tegner på... ahh.. sukke...) I morgen skal vi på middag til et vennepar og deres to jenter. Blir over til lørdag. Gleder oss masse! Så er det flytting og annet lørdag, og 4 årsbursdag til en i bhg søndag og middag til mommo og offa etter det... Denne helga flyr nok unna! Ønsker alle en riktig god helg, og oppfordrer alle som kan til å bli blodgivere! :-D

søndag 14. mars 2010

jobbehelg og masse vårfølelse...

Da er søndagen her igjen, og snart slutt... dagene bare løper avgårde... Denne uka har inneholdt litt ymse. Jeg måtte holde senga to dager, og da jeg var klar for jobb igjen etter en "lyndiett"... så våkna jeg jaggu med øyekatarr på ene øyet! Makan... så hele uka med briller også. Noe som ikke er superstas, men det får jo bare gå. Har kommet igjennom en helg på jobb, og med masse kos med gutta på kvelden. I dag tok jeg dem med ut en liten luftetur etter middag. Herlig vårvær! Drypper fra tak, veien er bar, snøen minker.... og hundebæsjen kommer til syne... Ikke et herlig vårtegn akkurat men ...-et tegn på at våren er på vei! Måtte bare legge inn bilde av min lille bølle, som jeg tok i sta. Gutta hjalp til med å bære ved inn... kjempesøt.... Han er blitt så stor, og i sta fikk jeg enda mer bevis på det. Jeg satt ham i dusjen, og han sa "ttss"... "skal du tisse?".. etterfulgt av et "mmhmmm"... og som sagt så gjort! :) tissa i do store gutten! *stolt mamma* Nå skal jeg slenger mer i ovnen så votter og slikt tørker. De måtte nemlig ha en runde i vaskemaskina... Skal sortere litt skifteklær til barnehagen også. (.. hender det er kjekt å bytte ut klærne der innimellom... så flaut når genser er tre str for liten og buksa er type høyvann... når de plutselig trenger skift der borte.. ) Så er det noe klesvask som roper på meg nede i kjellern...-IGJEN!! .... jadaaa .. sånn går no` dagan! Ha en fin uke!! :-)

søndag 7. mars 2010

Søndag med innslag av engler i snøen...

I dag har vi kosa oss ute i godværet, etter at minsten lada batteriene sine. Vi har akt med noen venner. Kjempegøy! Selv for mammaene som dro småtrolla opp bakken, gang etter gang... -fikk brukt kroppen ja!
Mens mini sov, lagde jeg noen horn med litt fyll. Tok det jeg fant i kjøla og frysen. Ost, salami og litt pizzasaus. Jaggu ikke mange av dem igjen, gitt... Her rekker jeg ikke legge noen i frysen, nei!

Aleksander lagde en snøengel.... fin, sant?! Ha en fin uke! Jeg køyer tidlig... helt utslitt etter krumspring i bakken i dag ;-)
~klem monika~


torsdag 4. mars 2010

Kveldskos..

Lillegutt er så blid om dagen. Flink til å gjøre masse og er blitt veldig skravlete.... Han elsker å bade, og for et par uker siden har han fått bamsedilla! Krise om bamsen ikke er i nærheten noen ganger. Når det er barnetv, sitter han sånn her med smokk og bamse ("bamm") og bare koser seg... Lillegutten min er blitt så stor! 20 mnd alt... tida flyr.... Ha en fin torsdag kveld!

mine layouter..