lørdag 28. februar 2009

helgekos og snørr... igjen...


I går sendte mannen en sms om hva han skulle ha på butikken og skrev på "friske blomster til deg".. så da ble det to buketter med roser :) Vi var på besøk hos "tante Mona" i Oslo, som har vært på sykhuset denne uka. Vi var litt på farten i går jeg og lillegutt, men rakk å gå bort levere storebror i barnehagen først. I dag holder vi oss litt i ro. Hadde planer om utflukt, men det er så kaldt og storebror begynner å bli litt snørrete, så vi roer inne... God helg!!

onsdag 25. februar 2009

min lille skatt er 8 mnd i dag...


.. som tida flyr... skulle likt å stoppet den litt innimellom, selv om det er stas med all utvikling på de små.. men, jeg vil noen ganger kose meg leeenge med smågutta mine, som jeg syns vokser i stor fart... 8 mnd siden lillebror ble født i dag. Allerede! Han er bare sååå blid og god. Spesielt i dag har han vært en solstråle. Har lekt med de andre bebisene på babysang i dag også, og før det rakk vi å veie på helsestasjon :) Syns min "lille baby" er blitt en skikkelig stor gutt som snurrer og ruller seg rundt på gulvet, ler, prater og er bare verdens beste :-) Sitter og scræpper litt, og dette bildet her må vi jo få satt inn ;-) syns det ble tøft i svart hvitt.... Ha en god kveld og "lillelørdag"..

søndag 22. februar 2009

God fastelavensøndag!


har vært hos oldemor i dag vi da.. kosa oss med mat og drikke hos oldemor, og bolle med krem til kvelds her hjemme :) Nå skulle jeg egentlig ha rydda litt... og tatt en scræpperunde.. men det spørs om jeg må sette meg ned litt og ta en liten bolle til før jeg setter i gang.. ;-)

lørdag 21. februar 2009

snø, snø og atter snø..

de spår enda mer snø nå.. syns det er greit nok nå. Noen må jo lissom måke vekk den også... og kommer det noen gang til å smelte til våren?!


Vi har verdens lengste istapper hengende ned fra taket vårt - helt sikkert! På terassen får vi nesten ikke opp døra nå, pga all snøen og isen. Døra fryser igjen!
ganske bra mye snø i hagen også .. og istapper i fleng her og...

Gutta var ute i dag og måkte snø, mens jeg og lillebror var inne og bakte boller.. (les;jeg) Aleksander var så flink og gikk rundt med spaden fram og tilbake og slengte slengkyss til meg i vinduet når han gikk forbi *sukk*.. han gikk stort sett rundt med samme snøen på spaden hele tida, men såå stolt av å kunne hjelpe pappa da gitt!


min flinke snømåkemann!



så har vi (les;mannen) skrudd opp den ene Ikea-hylla jeg fikk kjøpt på torsdag kveld. Passet supert. Smal, fin og praktisk! Storebror var flink med å sette inn kurvene... lillebror fikk ikke noen nei ...! Får kjøpe fler senere ;-)
Skal slenge meg på sofaen med en sjokoladebit nå.. Gutta er i drømmeland og jeg er sliten ... :-) I mårra skal vi til oldemor og feire 80 års dagen hennes til uka ... Ha en fin lørdag!




tirsdag 17. februar 2009

atter en dag bak oss...


i dag har nå jeg og lillemann bare holdt oss inne og dilla med litt smått. Han har vært småsippete i hele dag og sovet altfor lite.. fikk nå vaska badet, støvsugd og hengt opp noen klær da... Ellers tok vi oss et bad i det store badekaret i dag.. Deilige små bade-ender som plasket og kosa seg. Storebror fikk et lite raserianfall da jeg skulle ta et bilde av ham... DET kunne jeg bare glemme!! Sukk.. søte er dem vel... :) I mårra har jeg fått "grønt lys" til å dra på Ikea alene og kjøpe de hyllene jeg skal ha.. -og det supre er at nå koster de enda mindre!! Godt jeg ikke kjøpte dem i helga allikevel da.. Så jeg får legge meg nå og lade opp til shopperunde i mårra.. :-)

torsdag 12. februar 2009

karnevalstid!


I dag kledde jeg på en liten tøff cowboygutt. I dag er det fest i barnehagen! Han følte seg skikkelig tøff ;-) Ellers har det var litt rydding i rykk og napp. Fikk flytta hele pcskapet i går, og det måtte taes helt fra hverandre siden det var altfor stort til å få ut på annen måte.... Lillebror liker ikke ligge alene på gulvet.. vil sove nå og da, ikke spise særlig... og baaare grin og sipp. Man blir litt tussete av sånne dager, men.. Håper vi blir friske snart nå! I dag var det -25 på mårrakvisten.. *brr* Er inne og fyrer vi.. :-)

tirsdag 10. februar 2009

.. bildene jeg la inn forsvant, gett...







*prøve igjen*

syns vi har nok snø nå, jeg!

.. nå snør vi inne igjen...!! Vi er ennå ikke friske. Sylta forkjøla. Jeg vaffal. Storebror er i barnehagen, og han er lei å få med seg hjem nå.. :) koser seg sånn der. Har ikke vært der på ei uke, så han virkelig savna dem der borte! Det er så maaasse snø, men i helga har vi ligget rett ut. Vi vokse i allefall. Med feber og vonde kropper. Vi kan lissom ikke skryte på oss lange skiturer og masse frisk luft med ungene i helga.. I går hadde jeg ikke feber, men er jo ikke på langt nær frisk. Storebror skulle i bhg, og gårdplassen vår var på ingen måte måka kan du si ..... jeg tenkte at om jeg tok fart, så kunne bilen freeeese igjennom-litt sånn rallyaktig- og komme oss ut på hovedveien... så feil kan man ta! Måtte måke som gal og brukte vel 40 min på å komme oss til bhg -noe som vanligvis tar 2 min. Svett og sliten.. og 21 minus uten noe strømpebukse... (lillegutt satt inne i varm bil og venta tålmodig på mamma..) I dag var det en drøm. I går fikk vi en med traktor til å måke hele plassen på 5 minutter! (.. tror jeg ønsker meg traktor..)


Jeg lagde forresten oste-skinke-muffins i går. Har sett en sånn oppakrift bak på en sånn muffinsformpakke jeg har hatt lenge. Skikkelig enkel. Gode ble de og. Matlysta mi er på bånn om dagen og ikke noe smaker noe.. så... Lillebror satt og så på sa "ææmæææmææææmmmmæææ" (som er det nye han sier hele tida nå)


Nå skal storebror snart hentes og lillebror mates litt... God middag!!

lørdag 7. februar 2009

.. ellers var det sååå koselig å gå i posten her om dagen. Søte venninna mi Åse hadde sendt bursdagskort,med flaxlodd! Så spennende.. vant 25 kr :) Takk Åsemor! Du er alltid så søt og snill..

influensa`n kom og tok oss alle sammen..



jeg har ikke orka hatt på pc`n engang... hodepine og vondt i kroppen... mannen spydde i dag. Gutta klager litt, men ikke feber heldigvis. I går etter legebesøk sovna jeg og gutta på sofaen, og pappa`n snek seg rundt med kamera. Snille mamma og pappa`n min kom innom i dag for å hente noe. Det laver jo haugevis med snø ned, så pappa var så grei å måke innkjørselen for oss. Og de hadde med tre sekker ved :) snilt!! Vi var jo tomme... Ytterdøra vår hadde fryst fast også, så jeg måtte ha hjelp med den... skikkelig opplegg... jeg har jo ikke en eneste sterk muskel i hele kroppen, så jeg følte meg ganske hjelpesløs.. men, det er fare for at vi har snødd inne i mårra og om det fortsetter og snø som det gjør nå...




hilsen fra basillhuset :-)

tirsdag 3. februar 2009

fremdeles hjemme..






storebror holder seg hjemme i dag også. Ikke feber, men vondt overalt. Det svinger fælt på de små da.. nå sitter han med Thomas toget og spiller litt. Legger ut en liten stripe bilder av hva jeg fikk på søndag. Så mange fine,koselige gaver så :)

søteste var vel den jeg fikk av aleksander ... *smelt* Fin tegning og søt blomst i potte :o)

mandag 2. februar 2009

.. hjemme med sykt barn...

Storebror kom hjem i går, men ikke helt i form. Ble dårlig lørdag. Litt varm og snørra har begynt å renne igjen. Natta var litt slitsom. Han kasta opp litt og var ikke helt med... Eneste han har spist i dag er noen rosiner og to eplebiter.. nå sitter han i stua i stolen med dyna rundt seg og ser på Cars. Tror han har litt vondt i hele kroppen.. Ellers skifta tre bodyer på lillebror og 4 bæsjebleier på mårran! Kjempestas... :-s Kaldt i dag, så lillemann sover inne. 15 kalde, men nydelig vintervær! Jeg går med vrang genser, briller (er linsebruker) og håret til alle kanter... får ikke håpe det kommer uanmeldt besøk.... :)

mine layouter..