lørdag 31. januar 2009

min dag :)


skal kose meg hjemme med lillebror og pappa`n .. storebror er hos mormor og morfar i helga. I mårra kommer de hjem og vi får besøk :) Nå skal jeg på en søt liten kafè med to søte venninner.. :-)

tirsdag 27. januar 2009

.. ryddeprosjekt..


..holder på å rydde litt på hobbyrommet. Lillebror skal flytte inn her.. -men, hvor skal jeg gjøre av alle tingene mine da??! Har jo ikke fler rom... Gleder meg til vi engang får pussa opp loftet. Der er det nakent, stygt og ikke gjort noenting. Må isoleres og alt fra bunn.. og vi har en råkjeller det ikke er gjort noe med. Ikke så ålreit å lagre ting der heller. Jeg gleder meg til vi engang kan begynne på det..


I dag gikk jeg til barnehagen og vi henta storebror. Lagde pannekaker da vi kom hjem, og oste ned hele kåken......... så jeg har gått og irritert og kjent den stekelukta lenge nå, ennå vindu sto oppe og alt er rydda vekk.. men, fikk et tips her på en av de koselige bloggene, og det var å putre litt grønnsåpevann! Skal si det funka! Papsen kom opp i sta, og sa "..åh, du har vasket gulvene!?" Nå skinner ikke akkurat gulvene for tida, men det lukta rent :)


Nå skal jeg plukke fram til scræppesaker og lage en LO tenkte jeg ... God natt! :oD

søndag 25. januar 2009

god søndag kveld!

.. ble så koselig med lys i lykta vi lagde i dag, så ... men, mr snømann er det verre med altså... han ramla og delte seg i to! :( Lillegutt var litt opptatt av det og ble litt trist... Nå regner det jo snart! :o( Ha en fin uke!!

..søskenkjærlighet...



to gutter som er kjempeglad i hverandre og koser seg masse sammen :)

Snøglede!


... før klokka ti i dag gikk jeg og småtten ut for å leke oss i snøen.. Lillebror sovna ute i vogna kvart over ni, så han fikk ikke med seg alt det fine vi lagde.. :) Snømann, snølykter og litt snødynking og snøballkasting! Nå henger klærne til tørk og det er fyr i ovnen.. -ble fort våte, for nå er det 5 pluss ute alt! Innmari kjedelig det da.. MR Snømann står veeeldig skjevt ute nå.. Deilig å være ute og sitte i snøen og kose seg og være litt barn igjen! :o)... bare det ikke regner bort igjen nå da...... :(

fredag 23. januar 2009

fredags-syssel...

se hva jeg fikk av kjæresten i dag da! Litt artig, for jeg og ei venninne snakka om det i dag... om gubbene lissom kommer ofte hjem med blomster i helgene.. og jeg nevnte sånn at jeg kanskje må skrive det opp på handlelista... ;o) men, det må jeg ikke alltid! Koselig... Jeg liker roser altså! God helg til alle :)
Har hatt en bokhylle lenge, som engang var trehvit.. så ble den beisa sånn rødbrun... og nå er jeg i gang og maler den hvit.. men, jeg må nok ha hundre strøk, for nå er den bare rosa! Det skinner igjennom .. håpløst å få dekket med et par lag. Jeg som er så utålmodig når det gjelder sånn. Vil ha det ferdig NÅ!! Lurer fælt på om det bare går ann å spraylakkere den......

torsdag 22. januar 2009

pus er slapp om dagen..


Finner seg alltid en varm plass å ligge... elsker å kose og skrur alltid på "murreknappen"...

Torsdag er trimmetrilledag!


Vi var ute av døra klokka 9 i dag tidlig og har gått trilletur med en gjeng, som vi skal trille med hver tordag morgen. Kjempedeilig å komme seg ut tidlig og trå på litt så man blir varm! Deilig å kjenne frisk luft også, sånn før dagen er kommet skikkelig i gang.. Man får mer ut av dagen av å gå ut tidlig. Og det gjør det lettere å komme i gang hjemme med litt husarbeid, syns jeg. Var deilig å kose seg med god lunsj og en varm kopp kakao til reprisen av god morgen norge etterpå. Lillemann har vært flink og spist grøt 3 ganger i dag også! Plutselig gapte han litt! Har lissom skjønt det - endelig!

Ellers så fikk jeg en sms fra min bror i ettermiddag om at han endelig har lov å kjøre bil!! Stas! Har sneket seg rundt og kjørt opp i all hemmelighet... :o) veeeldig mye grattis!! Nå er det bare å pusse støv av porschen i garasjen å komme på besøk lillebror!

tirsdag 20. januar 2009

.. det snøøør, det snøøøør... tiddeliBOOM..



Utrooolig som det laver ned. Egentlig litt deilig syns jeg. Unga koser seg jo i allefall masse. Etter jeg hadde levert storebror i dag (han er så søt der han vasser i dyp snø og nesten ikke kommer fram.. hihi) så måka jeg gårdsplassen. Puuh... trening da gitt!

Mamma`n min var 60 år i går :) huuurrraa... Ellers var vi bare inne i går. Vaska klær og rydda... og så trente lillegutt og jeg på å spise mer i går.. han er så dårlig på det der. Fruktmos er IKKE stas... kun grøt som til nød går ned... Men, søt er han nå der han sitter og lager grimaser :)

torsdag 15. januar 2009

atsjooo...



her i familien har basillene kommet for fullt.. Nå er vi forkjøla hele gjengen. Denne gangen er jeg blitt det og (..jeg er egentlig ikke så ofte det..) Sitter og spiser meg stapp på fruktsalat. Lagde en svær bolle etter middag, og vi har gomla store og små her. Banan, kiwi, epler, druer, fersken...-med et lett dryss sjokolade over (og litt mer nå som unga sover...) Tror det hjelper mot forkjølelse! ;oD Ellers veeeldig fornøyd med bildene vi henta hos Sjarm i dag. Søte go`gutten vår... Nå skal jeg benke meg til med Tid For Hjem på tv2.. Jeg bare elsker sånne oppussingsprogrammer altså!! Atsjo fra oss :-)

tirsdag 13. januar 2009

en dæsj råååsa ...






...puuuust.... skikkelig sliten i kroppen nå.. Har vært en lang dag med mye gjøremål. Linsekontroll og shopping :) lillebror ble utslitt han og, så han sovna før halv sju i dag. Har en veldig trassalder-storebror-sønn for tida, så man kan bli sliten av bare det og. Krangler om å dra hjem fra barnehagen og krangler oss i seng... jaggu egne meninger har de små! Han blir 3 i mai, så det er vel litt mer trass i vente.. Ellers fått handla litt for et gavekort jeg fikk av min kjære lillebror (som er blitt over tredve altså..) så det ble en lykt (som er såå koselig nå som det ble mørkt)en rosa løper og rosa skål. Fikk to kuler jeg egentlig tok som julepynt, men de passet faktisk til det andre jeg kjøpte. Jeg er ikke akkurat rosa av meg, men tenkte det var greit å prøve noe nytt enn bare svart og brunt.. var lissom så romantisk da.. Fikk lyse lingardiner på salg også. Deilig å handle nytt! Nå satt jeg meg ned med kringle og go`koppen med te. Fikk den av ei venninne som er i India nå. Skikkelig søt ku-kopp! Ha en fin januarkveld videre! Lite gjesp fra meg..

søndag 11. januar 2009

pepperkakeknus..


fikk besøk av fetter`n i dag, og gutta koste seg med pepperkakehus-knus, nonstop og stive seigmenn.. min fikk pepperkakebart! Nå er jula definitivt over! :o)

den store blåsbortdagen..



I går begynte det å blåse skikkelig, og i dag har søpla vår blitt revet med i et kast.. markisa hadde blåst ned også da vi sto opp i dag.. Nå er det ikke mye som minner om vinter lengre. Plenen er grønn igjen. Pluss 5 grader og blåst! Aleksander og jeg har rydda litt i lue- og votteskoffen og lillemann måtte jo teste lua mi.. -og ta en drikkepause. Minsten har sovet ute. Han koser seg og sover lenge når han får sove ute.. :oD Ha en god søndag! Vi skal spise lunsj nå....

fredag 9. januar 2009

skal ut å trille tur i dag..



Lillegutt ligger ute i vogna og sover og jeg skal straks kle på meg å gå til butikken.. Møter ei venninne som vi er på barselgruppe med. Henne fikk jeg denne søøte englejenta av til jul, som jeg har bilde av her. Kan jo ikke rydde henne bort, for hun var jo så søt! Jeg var så effektiv i går atte .. vasket vinduer utvendig, støvsugde, vaska klær, rydda...-satt ikke stille nesten 1 minutt! Full av energi.. og når først mini sover i 2 timer, må man bare hive seg rundt. Var deilig å sette seg ned på kvelden og tenne lys i stua og se litt tv før man tok kvelden.. Nå skal vi ut å trekke frisk luft og ta en tur på kafeen :o) God fredag!!

onsdag 7. januar 2009

.. gjeeeeeeeeesp......

Nå har jeg sitti inne hos mitt lille bøllefrø som ikke klarer å sovne som før.. endelig sover begge prinsene. Lagt meg altfor sent de siste dagene og gutta våkner tiiiidlig, og minsten skal ha mat fler ganger i løpet av natta.. Får aldri lagt meg når jeg begynner å scræppe, noe jeg har gjort de siste kveldene. Blir helt hekta, og noen ganger kommer alle de gode ideene seeent på natterstid. Rart det der. Holder jo på med albumprosjekt nummer ørtitusen.. male litt keramikk skal jeg også. Er det noen som har noen timer å gi bort - sånn ekstra!?! :-)

mandag 5. januar 2009

shopping er terapi altså..

.. og mamman min er supersnill.. Jeg fikk forskudd på bursdagsgave til å kjøpe meg sko for.. så i dag dro lillemann og jeg på storsenteret. (..mulig hun har sett jeg har gått i sommerskoa og joggesko nå midtvinters... hehe) Så mye salg! Var rolig på senteret. Ikke masse folk og mas.. .. derimot litt mer mas her hjemme på kvelden da lillegutt skulle legge seg.... -uten smokk! Vi har snakket om det hele helga og i sta klipte vi de to som lå i senga (best jeg finner den siste også, for jeg vet det er tre..) Ikke helt sikkert han visste heeelt hva det egentlig betydde det han gjorde.. men, han har ikke sovet i dag heller, så en litt sliten mann nå. Tok en time da før han sovna. Ikke så ille.. :o) Får heller holde ut med bøllestreker noen dager eller hvor lang tid det tar... *være streng*

søndag 4. januar 2009

.. der forsvant jula ut døra...




.. sånn nesten i allefall.. kjøkkenvinduet og stjerner i stua henger ennå. Er jo litt koselig med litt lys. Blir så mørkt å rydde vekk alle lys her og der, men deilig også. Godt å få ut treet, før alle nålene ligger igjen i hele stua! Syns bamsene mine er så koselige. Litt stusselig å stue de vekk. Har malt dem selv og innmari glad i dem.. Så er det barnehage igjen i mårra. Hverdagen er i gang igjen.. Jeg og gutta var ute i kulda og gikk litt i dag også. Nydelig vær! Ha en flott søndagkveld! :-)

julekort 2008


Nå er jo jula over, men dette var julas julekort.. tok ørten bilder i alle retninger, og tilslutt måtte jeg bare velge dette.. neste år skal jeg bestille fler! Sender alltid så mange kort, og i år gikk jeg tom og måtte lage noen ekstra.


.. da har jeg jaggu fått rota meg til en blogg jeg også... Får håpe vi får noe dreis på dette ;o) Ha en fin helg! :oD

mine layouter..