søndag 21. juni 2009

sommersveis, pusekatten og ryggvondt..


dagen har vært litt slapp siden ryggen min krangler... men, heiv i meg to smertestillende (som ikke virker!! hvorfor virker de ikke egentlig!??! står det skal virke mot smerter... ja, særlig..) Gikk en liten tur opp i veien og skravla litt med naboene.. lillebror skulle IKKE sove ettermiddagsluren sin, så han var en smule sint og trøtt på ettermiddagen. Vippa sånn mellom gråt og latter hele tida. Vi fikk klipt luggen til storebror da. Han er så flink å sitte stille :) han har så innmari tykt hår og blir helt svett i topplokket, så det var godt å få av litt! Særlig når de melder bra vær nå til uka..

Til uka er det litt småting som skjer. Tirsdag skal jeg stripe håret :) SOM jeg gleder meg til å sitte og bli dulla med. Ungene er hjemme og pappa tar seg av kveldsstell.. Onsdag er det vaksiner og helsesjekk på lillegutt. Torsdag er det fotograftime kl 10 (som kan blir spennende siden det egentlig er midt i sovinga...) og selveste 1 årsdagen! På kvelden feirer mamma`n det med sommerfest på jobben.... ;) så må vi jo planlegge litt bursdagfest her til helga også. Kaker og pynting og denslags... (er så ufattelig heldig som får planlegge alt det der alene...) *hmmrrf*

Legger inn en stripe lillebror-og pusen-bilder. De har kost og lekt seg i dag. Særlig lillebror. Halen er så fiiin! Og pus er så kosete. I tillegg setter hun seg rett foran i gripelengde også.



Skal hive meg rundt og kanskje prøve en skissedilla-skisse nå .. Ha en strålende uke folkens! :-D

ps: glemte å si jeg var på scræppekveld på fredag da.. fikk lagd et par faktisk! Bilder følger senere.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

mine layouter..